Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

Ασθενής σε κατάσταση φυτού επικοινωνεί μέσω τομογράφου
Ο 39χρονος Σκοτ Ρούτλεϊ κλήθηκε να σκεφτεί τις απαντήσεις ενώ ο εγκέφαλός του παρακολουθούνταν στον τομογράφο 
Ένας πολλά υποσχόμενος μητροπολίτης με άριστες σπουδές στη νεωστί εφευρεθείσα βιοτεχνολογία - είναι και η αμερικανική NASA μέσα στο παιγχνίδι - έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Αλλήλων μέλη". Σκοπός του συγγραφέα και του πονήματός του, η ενημέρωση των πιστών για το θεοφιλές έργο των Μεταμοσχεύσεων.

Όμως, ο ψευδόμενος και διαστρέφων τις Γραφές νομοδιδάσκαλος, παρέλειψε το σημαντικότερο. Να μας πει πότε είμαστε ή γινόμαστε "αλλήλων μέλη".

Διαβάστε λοιπόν κι αυτό που απέκρυψε ο διάσημος ποιμένας και φωστήρας της επιστήμης, την οποία ελέγχουν απόλυτα οι σιωνιστές. Ιδού λοιπόν :

"Διὸ ἀποθέμενοι τὸ ψεῦδος λαλεῖτε ἀλήθειαν ἕκαστος μετὰ τοῦ πλησίον αὐτοῦ · ὅτι ἐσμὲν ἀλλήλων μέλη"

Ο μητροπολίτης υποτίθεται ότι απέθεσε το ψεύδος και (μονο)πωλεί με το σύγγραμμά του την αλήθειαν. Σε κανέναν άλλο δεν παραχωρεί το απλό δικαίωμα της επιστημονικής ενημέρωσης. Ούτε ποτέ ζήτησε να μάθει τι λέγει η πλευρά των, έστω υποτιθέμενων, ψευδομένων ιατρών. Προφανώς, διότι το σιωνιστικό ιερατείο απορρίπτει οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη. Πόσο μάλλον όταν συνεπικουρούν προς αυτήν όχι μόνο τα επιστημονικώς υπάρχοντα, αλλά και πάσα θεόπνευστος Γραφή.

Υστερόγραφο
Ευχαριστώ την αναγνώστρια και επισκέπτρια του ιστολογίου κα. Ευανθία Παναγοπούλου-Κουτσούκου για τον ενημερωτικό σύνδεσμο(*) που μου έστειλε και έχει σχέση με το θέμα των Μεταμοσχεύσεων ή προτιμότερα, του εγκεφαλικού θανάτου. Η αναφερομένη περίπτωση  αφορά στις λεγόμενες "φυτικές καταστάσεις" (vegetative states) ασθενών οι οποίοι γλύτωσαν από τον χειρουργικό θάνατο της διασποράς των οργάνων τους (δωρεά σώματος).

(*) Σχετικό με το πότε μπορούν να αφαιρεθούν όργανα.
Οι άθρωποι σε κατάσταση φυτού διατηρούν τη συνείδηση τους και τη σκέψη τους
Ευανθία
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231221825

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Επειδή μπορεί να υπάρξουν συνάδελφοι γιατροί που θα θελήσουν να με διορθώσουν, διότι συγχέω τη φυτική κατάσταση με τον εγκεφαλικό θάνατο, διευκρινίζω τα εξής :

Η πληροφορία από το in.gr αναφέρει :

"Ο κύριος Ρούτλεϊ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα πριν από 12 χρόνια. Όλες οι εξετάσεις που του έγιναν από τότε δεν έδειξαν σημάδια ικανότητας επικοινωνίας."

Δεν γίνεται μνεία αν είχε χαρακτηρισθεί εγκεφαλικά νεκρός. Ωστόσο, αυτό διαφαίνεται από το : "Όλες οι εξετάσεις που του έγιναν από τότε δεν έδειξαν σημάδια ικανότητας επικοινωνίας". Δηλαδή και τότε, κατά τον τραυματισμό, και τώρα, σημάδια ικανότητας επικοινωνίας δεν είχε και δεν έχει. Αλλά ΤΟΤΕ συνυπήρχε και ο "σοβαρός τραυματισμός στον εγκέφαλο", οπότε αν αυτό συνδυαστεί με το "δεν έδειξαν οι εξετάσεις (από τότε) σημάδια ικανότητας επικοινωνίας", δεν δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου θα είχε τεθεί.

Αυτά, ύστερα από βαθύτερη επιστημονική ανάγνωση - και πάντως όχι αντικειμενική εξέταση του παθόντος - την οποία θα μπορούσε να επικυρώσει μόνο το περιβάλον του ασθενούς, εφόσον τους είχε ζητηθεί η δωρεά οργάνων του.