Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Coprus Democracy

Τίτλος Θέματος και φωτογραφία από το ιστολόγιο "Ας μιλήσουμε επιτέλους"
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με την γνωστή θεατρική παράσταση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και που έχει γίνει αντικείμενο σύγκρουσης μεταξύ ορθοδόξων χριστιανών και ανθρώπων του πολυπολιτισμού και της υποτιθέμενης αριστεράς, καταδεικνύουν το μέγεθος της πτώσης της ίδιας της δημοκρατίας.

Coprus Democracy, λοιπόν. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η σημερινή δημοκρατία των τραπεζιτών, των τροϊκανών και των πολιτικών μαριονετών, αποτελεί το απαύγασμα του βιασμού της έννοιας δημοκρατία. Κι αυτό, επειδή κάποιοι –για λόγους που δεν χρήζουν αναλύσεως αλλά είναι πασιφανείς- αποφάσισαν να προκαλέσουν μέσω της «διαφορετικότητας» που χαρακτηρίζει την προσωπική τους λογική, αποφάσισαν να προκαλέσουν τους πολλούς, προσβάλλοντας τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Φυσικά, η πρόκληση αυτή είναι επιλεκτική και απόλυτα στοχευμένη. Και φυσικά, η πρόκληση αυτή γίνεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, επειδή συγκεκριμένοι κύκλοι υποθέτουν πως τώρα θα μπορέσουν να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα, τα οποία είναι πολυεπίπεδα και ικανοποιούν ταυτόχρονα πολλούς στόχους.

Στο όνομα του δικαιώματος της διαφορετικότητας στην προσωπική άποψη και η καθ’ υπερβολή – προκλητική- επιβολή των ολίγων στους πολλούς, με τρόπο που δημιουργεί επικίνδυνη ένταση, την οποία είναι έτοιμοι να εκμεταλλευθούν εχθροί της Ελλάδας, εχθροί της Ορθοδοξίας και εχθροί της δημοκρατίας, η χώρα μεταβάλλεται σε θέατρο επίδειξης ισχύος του απόλυτου μηδενισμού. Και αυτό ακριβώς φαίνεται πως προκαλεί ηδονή στους οπαδούς του πολυπολιτισμού, οι οποίοι βυσοδομούν στην λέξη δημοκρατία και δημιουργούν κλίμα εσωτερικής αναταραχής στην χώρα, προσβάλλοντας -με ιδιαίτερη ένταση και σε κάθε αφορμή- τα θρησκευτικά πιστεύω των συμπολιτών τους. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως αυτοί που προκαλούν την ένταση είναι οι ίδιοι που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτοπροβάλλονται ως... ειρηνιστές!!!

Η Coprus Democracy εκφράζεται από ανθρώπους που πιστεύουν στην ύλη και αποσκοπούν στην ύλη. Πιστεύουν, δε, πως η δημιουργία προκλήσεων θα κατορθώσει να ασκήσει ικανή πίεση σε μία κυβέρνηση που τύποις χαρακτηρίζεται Ελληνική. Σκοπός αυτής της δημοκρατίας του κόπρου και διαφόρων περιφερόμενων και αδρά επιδοτούμενων κοπριτών, αποτελεί το κυρίως πιάτο του εθνομηδενισμού, του ισοπεδωτισμού και της απώλειας κάθε ήθους από την κοινωνία. Η θέση της υποτιθέμενης κυβέρνησης, στο συγκεκριμένο θέμα, αποκαλύπτει όχι μόνο την αδυναμία χειρισμού του, αλλά την ταύτιση και τον εναγκαλισμό των κυβερνητικών με την Coprus Democracy.

Στην Ελλάδα της ανεξιθρησκείας, αποτελεί καθήκον των κοπρολάγνων ιδεοληπτικών, των οπισθογεμούντων αγαπητικών, των αριστεριστών με δεξιές τσέπες, των οπαδών του νεοταξισμού, η προσβολή του θρησκευτικού πιστεύω των ορθόδοξων χριστιανών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μέγιστο μέλημα η προστασία των ισλαμιστών φονταμενταλιστών οι οποίοι προειδοποιούν για επίθεση κατά της Ελληνικής κοινωνίας… οποτεδήποτε νιώσουν (αυτοβούλως) πως «απειλούνται» από αυτήν. Οι "χορηγοί" είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλουν και με την πρόφαση πως επιθυμούν να γκρεμίσουν την διαφθορά και την σήψη, επιχειρούν αδιάντροπα στην εκτροπή και στο γκρέμισμα της Δημοκρατίας...

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, μένει σε όλους μας να φωνάξουμε:
Ζήτω η Ελλάδα της Coprus Democracy.
Ζήτω η Ελλάδα των ολίγων και συνεργατών του νεοταξισμού.
Ζήτω η Ελλάδα του Εθνομηδενισμού και του ισοπεδωτισμού.

Για όσους δεν το έχουν μέχρι στιγμής καταλάβει, αυτή την Ελλάδα μας ετοιμάζουν να ζήσουμε. Εάν συμφωνούν, μπορούν να σιωπήσουν. Εάν διαφωνούν, ας σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν για να το αποφύγουν… Η Coprus Democracy έχει πολλά "εργαλεία", τα οποία χρησιμοποιεί και προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει για να επιβάλει την απόλυτη ένταση, για να ικανοποιήσει τους δικούς της πολυεπίπεδους στόχους μέσω του χάους...

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Η απουσία της ιεραρχίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας, αποτελεί ένα σημείο το οποίο προκαλεί στους πιστούς της Ορθοδοξίας μεγαλύτερους προβληματισμούς για τον ρόλο που παίζουν οι «αξιωματικοί» στον πόλεμο που μαίνεται κατά της Ορθοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: