Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Σεδράχ, Μισάχ, Αβδεναγώ, και η ηλεκτρονική ταυτότητα πλινθίουΟ σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς έλαβε την καλή πρωτοβουλία να μας ενημερώσει για τη νέα ταυτότητα που μας ετοιμάζουν. Η Εστία Πατερικών Μελετών σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πειραιά καλεί τους πιστούς σε συγκέντρωση στις 6/10/2012 (στάδιο Ειρήνης και Φιλίας). Τίτλος της ημερίδας : "Νέα Ταυτότητα, εισητήριο χωρίς επιστροφή".

Εισητήριο χωρίς επιστροφή είναι δυστυχώς η δημοκρατία του ψεύδους και της απάτης, δηλαδή, η σιωνιστική δημοκρατία. Επιφαινόμενο αυτής, κορυφή του παγόβουνου θα λέγαμε, είναι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα του πλινθίου. Είναι όμως και πολλά άλλα.

Σωστή η πρόσκληση για ενημέρωση και άρνηση παραλαβής αυτής. Δεν θα ήταν όμως σωστότερη η άρνηση αποδοχής και ένταξης των πιστών στην παγκόσμια σιωνιστική δημοκρατία; Διότι είναι οξύμωρο το σχήμα : Να αρνούμεθα την ηλεκτρονική ταυτότητα, αλλά να δεχόμαστε το Σύστημα το οποίο μας την επιβάλλει.

Κατά τη γνώμη μου είναι ατυχής ο συσχετισμός του παραδείγματος των Τριών Παίδων με την άρνηση παραλαβής της νέας ταυτότητας. Η άρνηση των Σεδράχ, Μισάχ και Αβδεναγώ, ήταν άρνηση και απόρριψη ενός συστήματος, εκφραστής του οποίου ήταν ο Ναβουχοδονόσωρ Β΄. Ποιος είναι ο εκφραστής της ηλεκτρονικής ταυτότητας; Αυτή καθ΄ εαυτή η ταυτότητα ή το  πρόσωπο της σιωνιστικής δημοκρατίας; Το οποίο, μόνο αόριστο δεν είναι. Οι παγκόσμιοι άρχοντες του πλούτου έχουν όνομα και η παγκόσμια σιωνιστική δημοκρατία, είναι η δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και μερικών ακόμη.

Συνεπώς, όποιος αρνείται την παραλαβή της ηλεκτρονικής ταυτότητας, αλλά δέχεται το Σύστημα που την επιβάλλει, ουσιαστικά τίποτα δεν προσφέρει  στην ανάδειξη του "θέσδοτου δώρου της ελευθερίας". Η ουσιαστική προσφορά είναι η ομολογία, καταγγελία και απόρριψη, αυτής της εγκληματικής δημοκρατίας που όλοι σήμερα βιώνουμε, η οντολογία της οποίας έχει υπόβαθρο το νόμο της εικαζομένης συναίνεσης .

 Σημείωση
Πολλλά ή μερικά των σχολίων που αντιγράφω εδώ, είναι διότι λόγω λάθους ή άλλης αιτίας δεν παραλαμβάνονται από τα ιστολόγια στα οποία τα καταθέτω.

Το βίντεο από το ιστολόγιο ΑΚΤΙΝΕΣ

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...

Δηλαδή κ.Χριστοδουλίδη τι αντιπροτείνετε σ΄αυτή την καταγγελία και άρνηση της ηλ. ταυτότητας ώστε να μη γινόμαστε "οξύμωρο σχήμα"; Το ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός και τα όργανά του είναι γνωστό τοις πάσι. Πείτε μας το τρόπο -εφόσον γνωρίζετε- να αρνηθούμε το Σύστημα και τη "δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και μερικών ακόμη", διότι με μόνο τη θεωρητική διαπίστωση που κάνετε χωρίς να προτείνετε τον κατά τη γνώμη σας σωστό τρόπο και τις επιλογές, δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα στην αγωνία και θέληση του πιστού να αντιδράσει. Μέχρι τότε λοιπόν όσοι δεν έχουμε τη φώτιση πως να πολεμήσουμε και το αόρατο κακό αφήστε μας να αρνούμαστε το προφανές εμπνεόμενοι και από αγίους τρείς Παίδας.

Απέστειλα την ακόλουθη απάντηση

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Το κακό δεν είναι αόρατο, είναι λίαν ορατό και το επεσήμανα. Η αντιπρόταση, όποια κι αν είναι, ή ήταν, δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα αν την έκανε ο σεβασμιότατος, η Εστία Πατερικών Μελετών, ή άλλοι επώνυμοι και δυνάμενοι να υψώσουν φωνή λόγω θέσεως και αρμοδιοτήτων, και όχι ένας, δυο και τρείς, εν πολλοίς άγνωστοι και ανώνυμοι διαδικτυογράφοι απόψεων. Ουσιαστικά όλοι όσοι γράφουμε στο διαδίκτυο είμαστε ανώνυμοι- μολονότι επώνυμοι μερικοί.

Τον τρόπο να αρνηθούμε το - ορατό και μη αόρατο - Σύστημα, τη σιωνιστική δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κ.ά., τον εχω γράψει και κρίθηκε "θεωρητικολογία" . Είναι η άρνηση της ψήφου. Αν οι άμβωνες, οι πνευματικοί, και όσοι άλλοι πιστοί με επίγνωση του δικού μας Δόγματος αναλάμβαναν αυτόν τον αγώνα, τότε να είσαι βέβαιος ότι το Σύστημα θα δεχόταν καίριο χτύπημα, όχι τις πλευροκοπήσεις τύπου "όχι στην κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες", "όχι στην κάρτα του πολίτη", "όχι στον ΑΜΚΑ" και πολλά άλλα όχι. Αυτά όλα είναι "μέτωπα" που μας ανοίγει - φρόντισε να μας ανοίξει ένα, ώστε να διασπάσει την κοινή μας Πίστη - η δημοκρατία των σιωνιστών, προκειμένου να μας αποπροσανατολίζει και να κατακερματίζει το ενιαίο του αγώνα, του οποίου κύριος στόχος είναι η διεστραμμένη και φαυλοποιός δικτατορία των σιωνιστών (: Οικουμενιστών και λοιπών δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων) με την επίφαση της δημοκρατίας και της συνοδού ελεύθερης ψήφου. Και τι έγινε, ερωτώ, μετά από τόσα χρόνια "ελεύθερης και δημοκρατικής ψήφου"; Τι άλλαξε, εκτός από το ότι, όλο και περισσότερο βυθιστήκαμε στα βαλτώδη εδάφη της σιωνιστικής δημοκρατίας με αποκορύφωμα το σημερινό κατάντημα.

Θέλετε αυτό να το ονομάσετε απλή διαπίστωση; Δεν διαφωνώ, αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τα, έστω και διαπιστωτικά, αίτια που καταγράφω και αναφέρω. Οι επί μέρους αγώνες στα μέτωπα που μας ανοίγουν οι σιωνιστές, θα το επαναλάβω, σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίζουν και να διασπούν τη μάχη που καλούμαστε από κοινού να δώσουμε.