Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η αυτοκρατορία του ψεύδους

Εκτός από τις πολιτικές, και οι θρησκευτικές κεφαλές επείγονται να μας μαζέψουν στη συναγωγή πασών των εκκλησιών και πασών των θρησκειών. Η σιωνιστική δημοκρατία φροντίζει περί αυτού

Nα λοιπόν και η "δημιουργική λογιστική"! Και τι σημαίνει "δημιουργική" λογιστική; Είναι όπως αυτό που λέμε "δημιουργική φωτογραφία" (creative photography). Δηλαδή, παίρνουμε μια φωτογραφία και τις "αλλάζουμε τα φώτα" με το φωτοσόπ, σήμερα, και με άλλες τεχνικές, άλλοτε. Η κυριαρχία του ψεύδους εγκαθίσταται.

Η εποχή μας λεγεται και "εικονική", σημαίνει δε τούτο ότι κάθε είδους  - αισθητικής προελεύσεως - δημιουργικότητα (: ψευδής πραγματικότης) "παντων δεσπόζει". Βλέπουμε την εικόνα αλλά δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτή, δεν ξέρουμε να την "διαβάσουμε".

Με άλλα λόγια, όπως η "δημιουργική φωτογραφία" είναι μια κατά βάσιν ψεύτικη φωτογραφία, έτσι και η "δημιουργική λογιστική" είναι μια κατά βάσιν ψεύτικη και ληστρική (σε βάρος των απλών ανθρώπων του μόχθου και των οικονομιών τους) λογιστική. Είναι η λογιστική με την οποία μας επιβλήθηκαν τα περίφημα Μνημόνια, το ξεπούλημα της πατρίδας, χάριν της σιωνιστικής δημοκρατίας των πολιτών του πλανήτη γη και του ένας θεός για όλους.

Δικαστές υπάρχουν; Ασφαλώς όχι. Η διεθνής Μαφία του χρήματος δεν δικάζει τους συνεργάτες της. Φρόντισε να βάλει όμοιους σαν αυτή στις θέσεις Οργάνωσης και Λειτουργίας της Πολιτείας, η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία άπλωσε τα πλοκάμια της και έπνιξε τη δικαστική.

Αυτή είναι η σιωνιστική δημοκρατία που έχουμε σήμερα με κάτι συνταγματολόγους τύπου Λοβέρδος ή Βενιζέλος. Ο τελευταίος είναι ειδικός στις διασταλτικές ερμηνείες του Συντάγματος γι΄ αυτό και επελέγη στην θέση του ανίδεου και βλακός ΓΑΠ. Η κυριαρχία του ψεύδους είναι γεγονός, την ψηφίσαμε.

Η αφορμή δόθηκε από :

http://justiceforgreece.wordpress.com/2012/09/21/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-2009-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-39/
και
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/2009.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: