Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Ο Δένδιας, οι πολίτες, και τα ανθρώπινα δικαιώματαΟ αντικαταστάτης του κ Χρυσοχοΐδη στο ΠΡΟπατζίδικο - κατ΄ ευφημισμό λέγεται και υπουργείο προστασίας του πολίτη - κύριος Δένδιας, αντικρούοντας τις κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη, τόνισε ότι δεν είναι αντισυνταγματική η συγκέντρωση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων πολιτών, διότι αντίκειται προς τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο. Άρα, το "συνέρχεσθαι" των πολιτών επιτρέπεται αρκεί να μη φέρουν όπλα.

Τόσον βλάξ και υποκριτής είναι και ήταν λυπηρό, που δεν τον έβαλε στη θέση του ο κ. Κασιδιάρης κατά τη δευτερολογία του. Η περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διακήρυξη αφορά στους ΠΟΛΙΤΕΣ μιας χώρας και οι πολίτες της κάθε χώρας συμβαίνει να είναι οι πολιτογραφημένοι. Να είναι οι ταξινομημένοι.

Ερωτάται λοιπόν : Τι είδους πολίτες είναι οι λαθρομετανάστες; Είναι πολιτογραφημένοι για να θεωρούνται "πολίτες μιας χώρας"; Ισχύει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το συνέρχεσθαι μη πολιτογραφημένων πολιτών; Κάθε ευρισκόμενος σε μια χώρα, γίνεται αυτομάτως και πολίτης αυτής με δικαιώματα ίδια σαν αυτά που έχουν οι πολιτικά εγγεγραμμένοι;

Αν συνεπώς ήθελε ο κ. Δένδιας να εφαρμόσει τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βασικά όμως το Ελληνικό Σύνταγμα, και να είναι σύμφωνως με τη φενάκη της επιχείρησης "Ξένιος Δίας", δεν είχε να κάνει τίποτα άλλο από το να προσαγάγει καμιά εικοσαριά διαμαρτυρομένους κατά του ρατσισμού Πακιστανούς για εξακρίβωση στοιχείων. Τότε θα βλέπαμε αν αυτοί ήταν ΠΟΛΙΤΕΣ ή μη πολίτες, δηλ. αταξινόμητοι, άρα λαθραίοι και άτακτοι.
Πάντως, νομίζουμε θα ήταν προτιμότερο να πάρει παράμερα τον κ. Κασιδιάρη, να του πει πόσα μας δίνει το Πακιστάν (με τη συνδρομή ΜΚΟ) για κάθε κεφάλι λαθραίου, υπενθυμίζοντάς του τα δεινά της επικείμενης χρεοκοπίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: