Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Η Χρυσή Αυγή τα χώνει σε Τσίπρα για το “Ιασώ”!

Με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή εύχεται στον Αλέξη Τσίπρα για το νεογέννητο γιο του, αλλά παράλληλα καυτηριάζει την επιλογή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, να μην πάει σε δημόσιο μαιευτήριο, αλλά στο Ιασώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
“Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου, το πρωί της Τρίτης η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος – όπως την αποκαλούν – (γιατί δεν είναι επισήμως παντρεμένοι…) του Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Βεβαίως, ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, αλλά πέραν από την ανθρώπινη υπάρχει και η πολιτική πλευρά του ζητήματος.

Εξηγούμαστε: η γέννηση του μωρού έγινε στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ μαιευτήριο «Ιασώ». Είναι βεβαίως αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει σε όποιο νοσοκομείο θέλει (και μπορεί…), αλλά είναι και μεγίστη υποκρισία αυτοί οι οποίοι κραυγάζουν για «δημόσια και δωρεάν υγεία» να πηγαίνουν όποτε χρειάζεται σε πανάκριβα ιδιωτικά νοσοκομεία, στα οποία ο λαουτζίκος δεν μπορεί να περάσει ούτε απ’ έξω!

Γιατί αλήθεια δεν πήγαινε π.χ. στο κρατικό «Αλεξάνδρα» η σύντροφος του Τσίπρα, εκεί που γεννούν (δωρεάν βεβαίως, ας είμαστε καλά εμείς τα… κορόιδα που πληρώνουμε) όλες οι «μετανάστριες» και που αν μια φτωχή Ελληνίδα είναι τυχερή να βρει κρεβάτι είναι αναγκασμένη να «συγκατοικεί» με πληθώρα ξένων στον ίδιο θάλαμο; Έτσι, για να δει τη… γλύκα που «πολυπολιτισμού» που προωθεί ο σύντροφός της και το κόμμα του;”


Αναδημοσίευση από  http://proslalia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8903.html

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Νομίζω ὅτι τά λέει ἄριστα. Καιρός εἶναι νά τούς τήν βγαίνει καί κάποιος ἀπό τ΄ἀριστερά. Ἀριστεροί άριστοκράτες!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Επιτέλους, cummulus, επιτέλους! Ποιος τα έλεγε ποτέ αυτά, εκτός βέβαια από το επιφορτισμένο για κάτι τέτοια ΚΚΕ. Τα έλεγαν οι κουκουέδες, μένοντας πάντα πιστοί στο έργο που τους είχαν αναθέσει : Να λένε την αλήθεια οι διαστροφείς της αλήθειας! Διότι μη μου πεις ότι η ιδεολογία τους δεν διαστρέφει πλήρως το Ευαγγέλιο, βάσει του οποίου εδραιώθηκε η εξ ευωνύμων πολιτική συνθηματολογία. Συνθηματολογία όμως που απέρριπτε το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου και αγνοούσε εντελώς "τὸ πνεῦμα τῆς ἀληθείας ὁ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται". Γι΄ αυτό τους έχουν εκεί μέσα (Βουλή) για να διαστρέφουν την αλήθεια και το "πνεύμα της αληθείας". Έχουμε, βλέπεις, ακόμη και τη διοικούσα Ιεραρχία της Εκκλησίας, που και αυτή αριστερίζει ανομολόγητα. Άστα ... .

Ίσως μου πεις, "και τι μπορούμε να περιμένουμε από το Λαϊκό Σύνδεσμο"; Είναι καίριο το ζήτημα, αλλά πρόωρα τίθεται το ερώτημα. Προσωπικά, πολλά μπορούμε να περιμένουμε χρειάζεται όμως χρόνος. Κόποις κτώνται τα αγαθά, μη ξεχνάς, κι εκεί πρέπει να καταθέσουμε τους δικούς μας κόπους.