Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

The British RealityΚαι μέσα σε όλα αυτά τα δικά μας, είχαμε και ένα "ριάλιτι" από την Βρετανία, προς διασκέδαση των εκεί αποβλακωμένων και συστηματικά, εγκεφαλικά αποφλοιουμένων.

Το βρετανικό "ριάλιτι" διεκτραγωδεί τα εδώ συμβαίνοντα με την ελληνική (!) κρίση, όπου "ειδικοί επιχειρηματολογούν για τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ελλάδα, που βοήθησαν να βυθίσουν την οικονομία μας", καθώς μας πληροφορεί η είδηση (*).

Ώστε λοιπόν εμείς εδώ μόνο έχουμε φοροδιαφυγή, διαφθορά και κακοδιαχείριση! Εκεί δεν έχουν τίποτα από αυτά, δεν αντιμετωπίζουν άλλωστε οικονομικά προβλήματα, επειδή ξέρουν με ποιο τρόπο αυτά να τα λύνουν.

Όταν η οικονομία τους αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης και προκειμένου αυτά τα μικροαστικά (: φακελάκια, ρουσφετάκια κλπ.) να μην αρχίσουν να γίνονται και εκεί, τότε ανακαλύπτονται τα πυρηνικά του Σαντάμ, οι τρομοκράτες του Αφγανιστάν, ο κακός Μιλόσεβιτς, ο τύραννος Καντάφι, ο αιμοδιψής Μουμπάρακ και όποιος άλλος αποφασισθεί ότι πρέπει να εκλείψει, να ισοπεδωθεί η χώρα του, και αυτοί να δώσουν τη λύση. Λύση η οποία σημαίνει να περάσουν οι οικονομικοί πόροι κάθε δήθεν σωζομένης χώρας στα αιματοβαμμένα τους χέρια. Για να φτιάχνουν έπειτα τα "ριάλιτι" της εγκεφαλικής αποφλοίωσης και των Δανειακών Συμβάσεων.

Πήγαν να μας ισοπεδώσουν κι εδώ, όταν τα στίφη των πρακτόρων τους έκαψαν την Αθήνα και τη χώρα όλη. Το άλλοθι που ζητούσαν δεν τους βγήκε και μας πέταξαν στη χρεωκοπία, με τους αναλυτές τους (**) να μας λένε το κακό που θα πάθουμε κηρύσσοντας πτώχευση εκτός ευρώ ή εντός του ευρώ, όπου η πτώχευση θα είναι καλή!! Τουλάχιστον, η εκτός ευρώ πτώχευση δεν θα μας στερήσει την πατρίδα που φτιάξαμε με το αίμα το δικό μας.


(*) http://news.gr.msn.com/world/%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7

(**)http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/financial-times.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: