Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν και αποκαλύπτουν


«Η Ελλάδα δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της σημειώνεται σε άρθρο στο περιοδικό DER SPIEGEL με τίτλο «Φεουδαρχικοί δημοκράτες» και τον υπότιτλο «Με την απόφαση της Αθήνας για το πρόγραμμα λιτότητας τα κράτη της Ευρωζώνης κέρδισαν χρόνο. Αλλά έτσι οι Έλληνες δύσκολα θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους: Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα»...

Και μας δείχνει τους Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη. Τα ανωτέρω από το ιστολόγιο
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/der-spiegel_09.html
Ξύπνησε λοιπόν και το DER SPIEGEL!


Αλλά μη μας πει τώρα, ότι "μόλις πρόσφατα" το ανακάλυψαν αυτό τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας που διαθέτει ή οι κατόπιν παραγγελίας αναλυτές του.

Και μη μας πει, ότι αυτές οι τρεις οικογένειες δεν σιτίζονταν από τα "πρυτανεία" της χώρας του Τρίτου Ράϊχ ή του Βοναπάρτη ή της USA.

Τίποτα σ΄ αυτό τον κόσμο δεν γίνεται χωρίς ανταμοιβή και δίχως απώτερο στόχο. Οι τρείς οικογένειες συνετέλεσαν στην "ελέω λαού" Δημοκρατία. Ξεμπέρδεψαν με τα Ανάκτορα και τις Αυλές και στη θέση τους έβαλαν τα δικά τους Παλάτια (έχουν και off shore παραδείσους) εξαγοράζοντας οι διορισμένοι Κυβερνήτες ψηφοφόρους (το είπε ο κύριος Πάγκαλος, "μαζί τα φάγαμε").

Έτσι φτιάχτηκε η made in money Democracy of Greece. Οι χρηματοδότες-σπόνσορες της Δημοκρατίας, αυτό ήθελαν και γι΄ αυτό απέτρεπαν καθε επιχειρηματική ανταγωνιστική δραστηριότητα των Ελλήνων οι αχυράνθρωποι που μας εγκαθιστούσαν.

Αλλά τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν, όπως τέλειωσαν για τους εστεμμένους μας, για τον Σάχη της Περσίας, για τον Σαντάμ, τους δικούς μας Συνταγματάρχες, τον Μουμπάρακ και πλήθος άλλων. Η ώρα αυτών που πούλησαν την πατρίδα πλησιάζει και μένει να δούμε πόσο θα τους φροντίσουν οι εργοδότες τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file,ews pote tha menoun atimoritoi?tha mas dikaiwsei o Theos?tha xarw na diavasw mia anartisi me auto to thema.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον σχολιαστή

Το θέμα που ζητάς να αναπτύξω είναι τεράστιο και ομολογώ, οι δυνάμεις μου μικρές.

Είναι πάντως βέβαιο ότι ο άγιος Θεός δεν αδρανεί και ότι αυτοί που Τον πολεμούν δεν μένουν ατιμώρητοι. Ενδεχομένως, φαίνεται ότι κυριαρχούν και κάνουν ό,τι θέλουν. Συμβαίνει όμως κάτι ανάλογο, σαν αυτό όπου ένας πιστός βρίσκεται μέσα σε ένα αεροπλάνο γεμάτο από βλάσφημους θεομπαίχτες. Τι λές; Θα ήταν φρόνιμο να πέσει το αεροπλάνο για να τιμωρηθούν οι βλάσφημοι;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Θα σε βοηθούσε διαβάζοντας αυτό :

http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html