Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Το ελληνικό πνεύμα και ο μύστης του χριστιανισμούΔυο λόγια για τη φωτογραφία
Η κεφαλαιοκρατική και αντιμοναρχική πατριδοκαπηλεία των Συνταγματαρχών αντικαταστάθηκε επάξια από τη σοσιαλιστική πατριδοκαπηλεία του "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", του ύπερθεν σκουπιδιών εικονιζομένου.

"Τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών υιοθετεί στο μανιφέστο του ο Άνερς Μπρέιβικ. Στο 1500 λέξεων μανιφέστο του «2083: Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας» ο Νορβηγός εξτρεμιστής προτείνει:
Toν διαμελισμό της Αλβανίας και την προσάρτηση τμήματος της στην Ελλάδα
Την επιστροφή στην Ελλάδα των «χαμένων πατρίδων» στην Τουρκία (παράλια Μικράς Ασίας)
Την εκδίωξη του Μουσουλμανικού στοιχείου από την Βόρειο Κύπρο.

Επίσης το μανιφέστο περιέχει χάρτη της νέας Μεγάλης Ελλάδας καθώς και τον δικέφαλο αετό της Ορθοδοξίας με την επιγραφή «Δεν ξεχνώ!»"


Τα ανωτέρω γράφει στο "Μανιφέστο" του ο ελληναράς Νορβηγός μακελάρης και τα αναπαράγει με τις δέουσες προεκτάσεις ο γνωστότατος κύριος Τάκης Μίχας(*). Διότι, μάλλον, θα διέφυγαν της προσοχής των στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η Ελλάδα και ο ελληνοχριστιανισμός ενέπνευσαν το ανθρωποκτόνο πνεύμα του φονιά, που σήκωσε μόνος του, ως άλλος Προμηθέας, στην πλάτη του 600 τόνους εκρηκτικά για να τινάξει στο αέρα το νορβηγικό Κοινοβούλιο.

Θαυμάσια διαφήμιση μας έκανε και όλος τώρα ο κόσμος θα αρχίσει πάλι να μας κουβεντιάζει. Κάποιοι άλλοι ξέρουν καλά να κάνουν τη δουλειά τους. Τόσα χρόνια "το παλεύουν" με Τουρκία, έβαλαν εδώ μέσα τους μαχητές του Ισλάμ, ξεσήκωσαν τα Σκόπια και τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. (Είχαμε κι εμείς κάποτε έναν παρόμοιο ...).

Τώρα, το νέο "φρούτο" μας έρχεται από Νορβηγία μεριά καθαρίζοντας για λογαριασμό μας καμμιά πενηνταριά ανθρώπους. Διότι, τέλος πάντων, όταν σε πνίγει το δίκιο (έπνιξε έναν Νορβηγό σημειωτέον) αρπάζεις 600 τόνους εκρηκτικά, ένα αυτόματο και όποιον πάρει ο Χάρος.

Και τέλος, ο μακελάρης δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τρέφει και προφανώς, θα τα οφείλει στο ελληνικό πνεύμα διανθισμένο με άρωμα ορθοδοξίας. Το "Μανιφέστο" τελειώνει με την πρόταση : «Ευρωπαϊκή χριστιανική πανστρατιά για την απελευθέρωση της Δυτικής Ανατολίας και της Βόρειας Κύπρου με βιολογικές και χημικές επιθέσεις, οι οποίες ίσως να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο βαθμό που δεν θα προκαλέσουν ζημιές στην υποδομή της χώρας».

Τον ενδιαφέρουν οι υποδομές (ποιές;) και όχι οι άνθρωποι. Αναλώσιμοι είναι οι τελευταίοι, όχι όμως και οι υποδομές!

Αθάνατο ελληνικό πνεύμα, τι θα είμαστε εμείς σήμερα αν δεν υπήρχες εσύ μεγάλε Νορβηγέ και μύστη του χριστιανισμού;

Όσο για τον κύριο Μίχα, ο οποίος ταυτίζει το φτιαχτό μανιφέστο με "τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών", θα του απαντούσαμε ότι διατεταγμένο ρόλο εκτελούν ανέκαθεν οι ακραίοι "έλληνες" εθνικιστές (βλέπε συνταγματάρχες της απριλιανής Χούντας), όπως ακριβώς διατεταγμένο ρόλο επιτελεί και ο ίδιος. Τα κόλπα των αφεντικών τους τα μάθαμε. Ο ίδιος είναι, όπως φαίνεται, βαθιά νυχτωμένος.

(*)«Ελληνάρας» ο χασάπης της Νορβηγίας!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν ο εν λόγω μακελλάρης,επί τη βάσει αδιασείστων στοιχείων που δημοσιεύονται σε διάφορα μπλογκς΄,τυγχάνει μασσώνος.Αυτό γιατί δεν το αναφέρει ο εγχώριος εντολοδόχος της Νέας Τάξης κος Μίχας;Τι έπαθε;Γλωσσοδέτη;Και η θέση της διεθνούς Μασσωνίας έναντι της χώρας μας τυγχάνει καταφανέστατη και στους τυφλούς!!Αλλά βρήκε ευκαιρία ο πάσχων από ανθελληνική ψύχωση πρώην Οννεδίτης να χύσει το δηλητήριό του ταυτίζοντας το μακελλάρη με τους πατριώτες Έλληνες που δε σκύβουν απο΄αξιοπρέπεια το κεφάλι στα υπερατλαντικά αφεντικά του ΔΝΤ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥς ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον κύριο Νανή για το σχόλιο.

Προφανώς τους λόγους τους γνωρίζει ο κύριος Μίχας αλλά προτιμά να το αποσιωπά. Θα εξέθετε τον εαυτό του και τους εν μασονία ψευδαδελφούς. Έχουν κι αυτοί μεγάλη φαγωμάρα, αλλά "τα εν οίκω μη εν δήμω", όπως λένε, και όταν αυτοί τρώγονται μεταξύ τους την πληρώνει όλη η ανθρωπότητα. Ο μεγάλος τους αρχιτέκτονας τον οποίο τιμούν, είναι ο "απ΄ αρχής ανθρωποκτόνος" και η τύφλα δεν τους αφήνει να το δουν.

Ανώνυμος είπε...

Νάνης ή Νανής;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το δεύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου κε Χριστοδουλίδη το επώνυμό μου είναι Νάνης κι όχι Νανής.
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ήταν λάθος η πληροφορία που είχα. Ζητώ συγγνώμη από τον αγαπητό συνάδελφο κ. Νάνη.

Ανώνυμος είπε...

Είδες που δεν είσαι αλάθητος Κυπριανέ;Έτσι κάνεις λάθος και σε πολλά άλλα θέματα (παλαιοημερολογιτικο κτλ κτλ κτλ)

καλός επιτηρητής

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή και αναγνώστη, που υπογράφεις "καλός επιτηρητής"

Σαφώς, σαφέστατα, κάνουμε όλοι λάθη. Όπως, παραδείγματος χάριν, κι εγώ. Παρασύρθηκα από έναν θείο μου - εκτός άλλων - το επίθετο του οποίου ήταν Τζανής και όχι Τζάνης.

Ανώνυμος είπε...

είσαι καλός άνθρωπος κατα βάθος

φιλος σου

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις σχέση με αυτή που βγαίνει στην τηλεόραση και αφρίζει κατα του Χριστιανισμού;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δεν καταλαβαίνω το τελευταίο σχόλιο, ίσως, επειδή δεν έχω τηλεόραση - και δεν βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Από κάτι "χριστιανούς"σαν και σας, δυσφημίζεται ο χριστιανισμός και χαίρονται "οι επιβλέποντες" και "οι επιτηρητές" "φίλοι" σου, Κυπριανέ. Το ξέρεις ότι είναι αξίωμα, να είσαι επιτηρητής, παρατηρητής ή επιβλέπων; Είναι ΝΕΟΠΟΧΙΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, Κυπριανέ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Το μόνο που καλώς γνωρίζω, είναι ότι "αδελφοί" αποκαλούνται και οι εν μασονία ψευδαδελφοί. Παρένθεση, είναι "αδελφοί" στην οικονομική ιδιοτέλεια και απληστία από την οποία πάσχουν.

Τι να κάνουμε όμως, αφού όλα πλαστογραφούνται αρχής γενομένης από την παπική αίρεση;

Ανώνυμος είπε...

Τί τον πείραξε τον ανώνυμο 11:50πμ; Τί πρόβλημα έχει; Μπορούμε να τον βοηθήσουμε σε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Τα φαντάσματα δεν κάνουν καλό ανώνυμε 11,50πμ

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 11,50πμ καλείται επειγόντως να επισκεφθεί ψυχίατρο.

φιλος σας