Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ


Και με την άδεια της κυβέρνησης ιδιώτες θα αλωνίζουν στα προσωπικά μας δεδομένα!

Από το Ρεσάλτο
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5819

την Κλασσικοπερίπτωση
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/07/bloghhttp://www.blogger.com/img/blank.gifhttp://www.blogger.com/img/blank.gifttp://www.blogger.com/img/blank.gif-post_3132.html

και ένα Σχόλιο (*)

Χθές ο υπερυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος μετά απο την πολυπληθή και πολύωρη σύσκεψη που είχε με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, αποφάσισε ότι στα πλαίσια της εφαρμογής ενός προγράμματος "εξυγείανσης" του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του κράτους, θα ανατεθεί η διαχείριση αυτού σε ιδιώτες "συμβούλους" οι οποίοι θα αναλάβουν την "βρώμικη δουλειά" του εκτελεστή - φοροεισπράκτορα.

Το πώς ενεργούν αυτές οι "ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης" το ξέρουν ακόμα και οι "πέτρες".

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τα ΜΜΕ δημοσίευαν τις απεγνωσμένες φωνές συμπολιτών μας οι οποίοι για λίγα ευρώ χρέη προς τις τράπεζες, δέχονταν την βίαιη επίθεση αυτών των ιδιωτικών εταιρειών είσπραξης, με την μορφή χυδαίων απειλών και εκβιασμών (και για να μην παρεξηγηθούμε, ως "βίαιη" συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζεται μόνο αυτή που στρέφεται απ΄ευθείας στο σώμα του υποκειμένου, αλλά και οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι ύβρεις, το δημόσιο ξεφτίλισμα, οι συνεχείς καθημερινές ενοχλήσεις κλπ που έχουν ως στόχο την προσβολή της ψυχικής του ισορροπίας και υγείας).

Οι ιδιωτικές εταιρείες που για χάρη των τραπεζών λειτούργησαν ως "εκτελεστές συμβολαίων", είναι εκείνες που έχοντας πρόσβαση σε απόρρητα προσωπικά δεδομένα τα οποία διέθεταν οι τράπεζες, έπαιρναν δεκάδες φορές την ημέρα τηλέφωνο τους "κακοπληρωτές" και ασχέτως αν είχαν να κάνουν με ανθρώπους που βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση όχι απο τις επιλογές τους αλλά απο τραγικές συγκυρίες (θάνατοι, ασθένειες, απολύσεις κλπ), χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο ,ακόμα και τα προσωπικά τους δεδομένα, για να τους εκβιάσουν, να τους απειλήσουν , να τους προσβάλλουν και τελικά να τους φέρουν βίαια, είτε στην αποπληρωμή , είτε στην απόγνωση και στον θάνατο.

"Λαμπρό το παράδειγμα των τραπεζών" και γι΄αυτό ο κ. Βενιζέλος θα το ακολουθήσει εφαρμόζοντας προφανώς τίς ίδιες τακτικές εξόντωσης.

Η διαφορά είναι πως για να χρυσώσει το χάπι και να ανατροφοδοτήσει το γνωστό απο παλιά βρώμικο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού, μίλησε για κάποιες χιλιάδες μεγαλοοφειλετών .

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός ακούει να του πετούν κατάμουτρα τα χειρότερα ψέματα πασαλειμένα με ένα λεπτό βερνίκι αλήθειας.

Για να διαφημίσουν λοιπόν την απ΄ευθείας ανάθεση αυτής της φοροεισπρακτικής εργολαβίας, προέβαλλαν μια αλήθεια, ότι δηλαδή.... ελάχιστοι χρωστούν τα περισσότερα στην εφορία και αμέσως μετά ένα τεράστιο ψέμα ,ότι δήθεν αυτοί θα είναι που θα μπουν πρώτοι στο "στόχαστρο".

Προσδοκώντας ίσως, πως ο κακομοίρης έλληνας πολίτης που χρωστά 200- 300 ευρώ στην εφορία, ή ο απολυμένος που δεν έχει να πληρώσει τα 10 - 20 χιλιάρικα του φόρου κληρονομιάς από το σπιτάκι που του άφησε πεθαίνοντας ο γονιός του , θα πεί "δόξα τω Θεώ επιτέλους θα κυνηγήσουν αυτούς που πρέπει και όχι τους φουκαράδες".

Δυστυχώς η πραγματικότητα κρύβει δύο φρικτές αλήθειες:

1) Οι μεγαλοκαρχαρίες για τους οποίους δήθεν γίνεται όλος αυτός ο "ντόρος", έχουν απο νωρίς σχεδιάσει την "έξοδο κινδύνου" και έχουν καλύψει επαρκώς τα νώτα τους, είτε με εικονικές πτωχεύσεις , είτε βγάζοντας τον πλούτο τους στο εξωτερικό, είτε με χίλιους άλλους δόλιους και σκοτεινούς τρόπους τους οποίους γνωρίζουν πολυ καλά οι οικονομικοί τους σύμβουλοί που αύριο θα γίνουν δήθεν οι διώκτες τους.

Συνεπώς αύριο ο στόχος δεν θα είναι αυτοί που χρωστούν το 90% αλλά εμείς που διαμορφώνουμε μόλις το 10% των 41 δις απλήρωτων χρεων προς την εφορία.

Και για να μην μας πουν ότι όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις θα αναφέρουμε ένα μόνο παράδειγμα μεγαλοοφειλέτη που όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα στο ελληνικό κράτος αλλά που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και δικαστικές αποφάσεις εναντίον του.

Μιλάμε για την γερμανική Χόχτιφ αυτήν δηλαδή που "νοίκιασε" με τις γνωστές διαδικασίες την διαχείριση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και η οποία χρωστά κατι δισεκατομμυριάκια στο Ελληνικό κράτος.Αυτήν την εταιρεία ποιός λογιστάκος ιδιωτικής εταιρείας θα τολμήσει να την ενοχλήσει;

2)Το σημαντικώτερο και αυτό που δυστυχώς έχει "ξεφύγει" απο τους περισσότερους πολιτικούς σχολιαστές, είναι η παράδοση της διαχείρισης χιλιάδων προσωπικών μας δεδομένων, τα οποία "φυλάσσονται" στα αρχεία αφ΄ενός του συστήματος TAXIS και αφ΄ετέρου στις βάσεις δεδομένων των τραπεζών , στα χερια κάποιων ιδιωτών (ντόπιων ή ξένων ) οι οποίοι θα τα διαχειριστούν όπως θέλουν αρκεί να φέρουν λεφτά στα ταμεία του κράτους και φυσικά στα δικά τους πορτοφόλια.

Όταν με το κακό, διεκπεραιώσουν αυτήν την βρώμικη δουλειά, θα τους έχει μείνει ασφαλώς μια πολύτιμη προίκα γεμάτη με στοιχεία για τον κάθε Έλληνα πολίτη την οποία ασφαλώς θα χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά.

Όμως, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό είναι το λιγότερο.

Το χειρότερο είναι ότι με την απόφαση αυτή του κ. Βενιζέλου "ξεκλειδώθηκε" επι της ουσίας η "πίσω πόρτα" της ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων, από την οποία θα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν περίεργοι ιδιώτες και κάθε είδους μυστικές ή φανερές εταιρείες.

Αν λοιπόν τώρα με υπουργική απόφαση εκχωρούνται κάποια προσωπικά μας δεδομένα σε ιδιωτικές εταιρείες, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, φαντασθείτε τι νεοταξικό "πανηγύρι" θα γίνει μεθαύριο, που θα υλοποιηθεί πλήρως και με ολοκληρωτικό τρόπο ,μέσω της Κάρτας του Πολίτη , η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση".

Τότε δηλαδή που δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό απο το μάτι του "Μεγάλου Αδελφού".

Τότε που για τον κάθε ένα μας θα υπάρχει ένας γιγάντιος ηλεκτρονικός φάκελος στον οποίο θα είναι καταχωρημένα τα πάντα και στον οποίο θα κυριαρχεί το πλήρες προφίλ μας , που θα διαμορφώνεται διαρκώς απο την επεξεργασία της συνεχούς ροής εκατοντάδων χιλιάδων προσωπικών δεδομένων.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι λίγες ημέρες πρίν το Συμβούλιο Της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι τυχόν αντιρρήσεις θρησκευτικής συνείδησης δεν δικαιολογούν την μη συμμόρφωση με τους νόμους κράτους και δεν στοιχειοθετούν νομική βάση σε προσφυγή παρά μόνο σε νόμους ή διατάξεις που αναφέρονται αυστηρά στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων.

Η αράχνη της Νέας Εποχής είναι φανερό ότι πλέκει τα δίχτυα της και τυλίγει με κάθε τρόπο και μέσο την Ελάδα και τους Έλληνες.

Ωστόσο έχουν λογαριάσει χωρίς τον "Ξενοδόχο" που για μάς τους Έλληνες δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου , ούτε η Τρόϊκα , ούτε το ΔΝΤ , αλλά ο Ιησούς Χριστός.

Και όπως λέει ο λαός: "Βιάστηκαν να πουλήσουν το τομάρι πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο".

Μόνο που εμείς δεν είμαστε ζώα, αλλά ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα κατ΄εικόνα του Θεού και με "προίκα" το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας που καμία ιδωτική ή δημόσια "εταιρεία" δεν μπορεί να μας το πάρει με το ζόρι και θα αγωνιζόμαστε για αυτήν ώστε να μην πεθάνουμε πνευματικά.


(*) Και το Σχόλιο

"Βιάστηκαν να πουλήσουν το τομάρι πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο"

Θα το διόρθωνα :

"Βιάζονται να πουλήσουν τα όργανα πριν ξεψυχήσει ο άνθρωπος" και επιστρατεύουν τις αμοιβόμενες γραφίδες των πνευματικών και άλλων ταγών.

Δεν τολμούν να πουν την αλήθεια, διότι τα αμοιβαία συμφέρονται και οι κρυφές μεταξύ τους συναλλαγές, τους εμποδίζουν. Και τι λένε; Διαβάστε τον δελφικό χρησμό τους :

"Τέλος, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία εν συνόλω δεν έχει λάβει επίσημη θέση για το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων. Όμως η μέχρι τώρα στάση της δεν είναι ούτε προτρεπτική, ούτε αποτρεπτική αλλά επιτρεπτική",
http://www.katixitiko.gr/default.asp?ElementId=531427

καθώς είχε αποφανθεί και μια άλλη ορθόδοξη μαϊμού, τότε με την "Κολλυβομαχία" :

"Αυτός που μνημονεύει τα κόλλυβα μόνο το Σάββατο καλώς ποιεί και εκείνος που τα μνημονεύει την Κυριακή, δεν αμαρτάνει".

Γιατί το είπε; Διότι η αριστοκρατία της τότε φαναριώτικης διπλωματίας ήθελε (και επέβαλε) να μνημονεύονται τα "σαπροκόλλυβα" τις Κυριακές για να επιδεικνύει τα φιλάνθρωπα και φιλόπτωχα συναισθήματα της με τις πομπώδεις και αυτοκρατορικού στιλ εμφανίσεις της στους ναούς. Με τα κόλλυβα τάϊζε τη φτωχολογιά και τους πένητες της Κωνσταντινούπολης επιτελώντας την θείαν εντολή του "αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν", αλλά μόνο τις Κυριακές.

Μετά οι Μοναχοί σφάχτηκαν μεταξύ τους.

Υστερόγραφο
Αυτά τα γράφει ο άγιος Αθανάσιος ο Πάριος, τον οποίο ιδιαιτέρως τιμά η ακαδημαϊκή θεολογία και ο εσμός της νεοορθόξης κουλτούρας. Αυτά όμως που (αντι)γράφω τα αποσιωπά. Διότι είπαμε, το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: