Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!


Η φωτογραφία από το ιστολόγιο ksipnistere


"Ο Γκίντερ Ετινγκερ προειδοποιεί για μία πιθανή καταστροφή στην Ιαπωνία μέσα στις επόμενες ώρες, επισημαίνοντας ότι το πεπρωμένο της χώρας είναι πλέον στα «χέρια του Θεού»",γράφουν οι σημερινές διαδικτυακές και άλλες ειδήσεις.

Θυμήθηκαν τώρα το Θεό! Τόσα χρόνια πού το είχαν το μυαλό τους;

Το ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (σημ. μας διδάσκουν ότι ήταν μόνο των Εβραίων και ουδενός άλλου) έκλεισε με τον μαζικό θάνατο 500.000 χιλιάδων Ιαπώνων. Έφαγαν δοκιμαστικά επί της κεφαλής των την πρόοδο της επιστήμης. Πλήν, όμως, της κακής χρήσης. Διότι υπάρχει και η καλή. Είναι αυτή που έφτιαξε τα πυρηνικά εργοστάσια για φτηνή ενέργεια και έκανε τους Ιάπωνες (και άλλους) σύγχρονο οικονομικό και άλλο "αναπτυξιακό θαύμα". Κυρίως οικονομικό.

Πλήρωσαν την κακή πρόοδο της επιστήμης με εκατόμβη θυμάτων και ύστερα έγιναν οι μάρυρες της καλής χρήσης αυτής. Τώρα όμως θυμήθηκαν το Θεό! Αλλά τι να τον κάνουν και τι να τους κάνει; Ένας θεός τέτοιας λογής είναι για να περνά η ώρα, να λέμε ότι κάτι υπάρχει, που άλλοτε κάνει το καλό και άλλοτε το κακό.

Κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους. Τον άγιο Θεό όμως όχι.

Αν πραγματικά τον πιστεύαμε και τον δεχόμαστε, θα έπρεπε οι Ιάπωνες - και οι λοιποί φαύλοι, κυρίως όμως τα θύματα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι - να ήταν οι μοναδικοί αδιάψευστοι μάρτυρες και πολέμιοι, του είδους αυτού της επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης. Να έχεις καταθέσει ως τίμημα χιλιάδες αθώων, που θανατώθηκαν εν ριπεί οφθαλμού, και από την άλλη, να χρησιμοποιείς το ίδιο μέσο για να αποτελέσεις το οικονομικό θαύμα της ανάπτυξης και της προόδου, είναι σχήμα οξύμωρο. Τι είδους "σύνθεση" αντιθέτων είναι αυτή;

Ήθελαν την πρόοδο, την πέτυχαν, αλλά τώρα αναζητούν "τα χέρια του Θεού" για το κακό που τους βρήκε. Ούτε όμως χέρια υπάρχουν, ούτε αυτιά να τους ακούσουν.

"Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν".

3 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
"Απάντων πραγμάτων η πίστις προηγείται"
Θεόφιλος Αντιοχεύς

fiamou : (...) Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η γνώμη σας για την τραγωδία που συνέβη στην Ιαπωνία είναι: "Καλά να πάθουν, αφού ήθελαν ατομική ενέργεια;" ... Λέμε στους Ιάπωνες ότι ξέχασαν το Θεό και τώρα τιμωρούνται; Ένας καθολικός ή ένας διαμαρτυρόμενος θα το έλεγε αυτό, ένας Ορθόδοξος όχι. (...)

Κυπριανός Χ :
Πρωτίστως σας ευχαριστώ για το σχόλιο κι έπειτα σας απαντώ:
Δεν καταλάβατε καλά και η γνώμη μου δεν είναι "καλά να πάθουν, αφού ήθελαν την ατομική ενέργεια".

Η γνώμη μου, δηλαδή αυτό το "όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν" δεν σημαίνει "καλά να πάθουν". Σημαίνει, "κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν". Ίσως, αυτό να μη το έχετε υπόψη σας.

Αφού πίστεψαν ότι με την πυρηνική ενέργεια θα ανακάμψουν από τα δεινά που υπέστησαν - σε αυτά συγκαταλέγονται εκτός άλλων και οι 500 χιλιάδες νεκροί από Χιροσίμα και Ναγκασάκι - και θα αποτελέσουν το παράδειγμα, το οποίο βέβαια δεν μπορούν να το ακολουθήσουν όλοι, για τα "θαύματα" εκ της νέας (πυρηνικής) τεχνολογίας, επόμενο δεν ήταν το "θαύμα" αυτό να τους δείξει και την άλλη όψη του;

Την έδειξε φυσικά, αλλά (τότε) ήταν η κακή του όψη. Και ποιά ήταν η καλή; Η οικονομική ισχύς την οποία πραγματοποίησε και απέκτησε η Ιαπωνία. Κοντολογής, όποιος διαθέτει την πυρηνική ενέργεια, γίνεται οικονομικά πανίσχυρος.

Ωστόσο, τυγχάνει άξιον απορίας πώς οι δυσπραγούντες οικονομικά Ινδοί και Πακιστανοί, βρίσκονται σε ελεεινή κατάσταση, μολονότι διαθέτουν -τους είναι επιτρεπτή- την πυρηνική ενέργεια. Πιθανολογώ δεν είναι επαρκής (ακόμη) η πίστη τους.

Σημ. Για ευνόητους λόγους παραλείπω όσα "μαγειρεύονται" με το Ιράν. Επίσης, δεν υπεισέρχομαι στη θεωρία του HAARP, την οποία δεν αποκλείω, και τέλος αφήνω στην άκρη τα ερωτηματικά -είναι πάρα πολλά- για το πώς φτιάχτηκε ο αμερικανο-ιαπωνικός πόλεμος.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ"

Τώρα παρακολουθούν βήμα-βήμα, λεπτό προς λεπτό, την πορεία του ραδιενεργού νέφους. Παρακολουθούν τη φορά των ανέμων και εκδίδουν ανακοινώσεις για να προφυλαχθούν εκείνοι που θα δεχθούν την επίσκεψη του θανατηφόρου νέφους.

Σημειώσατε τις σχετικές απαγορεύσεις για υγιεινό περιβάλλον (πράσινο), την παγκόσμια, και αυστηρότατη, αντικαπνιστική εκστρατεία, όπως και πλείστα άλλα κόσμια και υγιεινά.

Όταν όμως έκαναν οι παγκόσμιοι υποκριτές (και νυν εξουσιαστές) τις πυρηνικές δοκιμές στον Ειρηνικό και αλλού, ούτε οι άνεμοι τους ενδιέφεραν, ούτε όλοι όσοι θα δέχονταν ακουσίως την επίσκεψη του (των) ραδιενεργού νέφους. Νέφους και νέφη, που οι ίδιοι προκαλούσαν.

Γέμισαν την ανθρωπότητα με ασθένειες (νεοπλασίες) και τώρα κόπτωνται για το περιβάλλον και την υγεία μας. Και μας παραγγέλνουν να προσευχηθούμε ή να προσαρμοστούμε.

"Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς", μας είχε πει ένας δικός μας, τότε με το πρώτο "σινιάλο" που πήραμε κάπου εκεί κοντά στις αρχές του 1980.

Αλλά το "να μάθεις να ζεις με τους σεισμούς" σημαίνει να μάθεις να ζεις με το θάνατο. Να έχεις πάντα μπροστά σου το θάνατο. Οχι όμως σαν απόλυτη βεβαιότητα αφανισμού. Απόλυτη βεβαιότητα είναι μόνο η Ζωή : Αυτό που υπάρχεις και το οποίο είσαι, και όχι ο θάνατος. Το απόλυτο και το βέβαιο του θανάτου έγινε σχετικό.

Αυτό όμως δεν το λέει κανείς, καμιά απ΄ τις φωνές που καθημερινά μας ζαλίζουν, μας παραπλανούν ή μας καλούν να προσευχηθούμε αγκαλιασμένοι όλοι μαζί. Προφανώς, για "να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς" και με ό,τι προλάβουμε να απολαύσουμε αισθητικά.

Κάποιος φιλόσοφος της οργής του Θεού μου είχε πει "θάνατος μετά πολλών ουκ έστι θάνατος". Αλλά πουθενά δεν το βρήκα γραμμένο.

"Φωνές βοώντων" που κάθε άλλο παρά ετοιμάζουν την, ήδη έτοιμη, "οδόν του Κυρίου".

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε"

Ή "κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν", το οποίο βεβαίως δεν σημαίνει "καλά να πάθεις". Αυτό το λέμε αγανακτισμένοι εμείς, όταν στραβοκοιμόμαστε και αντί για "όνειρα γλυκά", βλέπουμε εφιάλτες. Άλλοι όμως μπορεί να μη το λένε.

Για να μην υπάρχουν λοιπόν περισσότερες αμφισβητήσεις και αντιρρήσεις, ιδού: http://www.fimes.gr/2011/03/koritsaki-8-akra/

Κοριτσάκι με οκτώ άκρα μετενσάρκωση Θεού

Ένα κοριτσάκι με μια απίστευτη ανωμαλία γεννήθηκε στην Ινδία και οι γονείς της, αλλά και όσοι το βλέπουν, θεωρούν ότι το κορίτσι είναι μετενσάρκωση του θεού Βισνού. Δείτε φωτογραφία. (Σ.σ. Παραπέμπει ο σύνδεσμος)

Το περίεργο κοριτσάκι γεννήθηκε με 8 άκρα, καθώς στο σώμα της είναι κολλημένο και το νεκρό σώμα του δίδυμου αδερφού της.

Ο θεός Βισνού του Ινδουισμού απεικονίζεται με 4 χέρια και δυο πόδια κι έτσι θεωρούν τη μικρή ως τη μετενσάρκωσή του. Μάλιστα, το κορίτσι γεννήθηκε την μέρα που γιορτάζεται ο Βισνού στην Ινδία, κάτι που το θεώρησαν ως ένα ακόμα σημάδι.

Οι γιατροί ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη, καθώς τονίζουν ότι αν το κοριτσάκι δεν υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση δε θα μπορεί να περπατήσει, ενώ δε θα μπορέσει να ζήσει πάνω από 10 χρόνια.

Η Λακσίμι, όπως είναι το όνομα της μικρής, είναι ενωμένη με τον δίδυμο αδερφό της στη λεκάνη, ενώ έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, χέρια και πόδια κάτι που κάνει δυνατή την αποκόλληση του νεκρού σώματος. Κάντε κλικ στη φωτογραφία δεξιά για μεγέθυνση.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/03/koritsaki-8-akra/#ixzz1HGAI1qJU