Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Η έξαρση της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας

Εισαγωγικό Σχόλιο

Η αντιρατσιστική φρενοβλάβεια (:εξόχως ρατσιστική κατά της ελληνικής κοινωνίας και πλέον, των αυτόχθονων ιθαγενών αφού έτσι μας κατάντησαν) έκανε εμφανέστατη την παρουσία της. Χθές ή σήμερα δεν γνωρίζω, δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ηττημέννης και ενσωματωμένης στο κεφάλαιο αριστεράς (ΚΚΕ) κ. Θανάση Παφίλη ειπώθηκε : «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι αλλά απελπισμένοι άνθρωποι».

Τι να θαυμάσει κανείς από αυτό το σπινθηροβόλο πνεύμα; Τι άλλο; Όταν έχουμε τέτοια "αστροπελέκια" οι κεραυνοί πίπτουν επί των κεφαλών μας και η φρενοπάθεια αντικαθιστά πλέον την εχθροπάθεια.

Τα ηλεκτροσόκ ήταν κάποτε λίαν αποτελεσματικά.

Το αριστερό ισοκράτημα του καπιταλισμού επιστρατεύει τις πνευματικές του εφεδρείες για να διδάξει τα παιδιά μας - αλλά και κάποιους από εμάς - ότι λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν! Υπάρχουν μόνο οι απελπισμένοι!!

Δεν κάνει όμως τον κόπο ο κύριος Παφίλης να ψάξει να βρεί γιατί γεμίσαμε από απελπισμένους, δηλαδή λαθραίους, σε μια χώρα που ήδη καταρρέει οικονομικά. Έχει ελπίδα ή ελπίδες να τους δώσει; Και τι είδους ελπίδες είχαν κι έχασαν, αυτοί όλοι που ήρθαν να κάνουν την τύχη τους στη νέα τούτη γη της επαγγελίας, δηλαδή των δανείων, η οποία εντός ολίγου θα ανακοινώσει επίσημα τη χρεωκοπία της;

Την πρώτη τους απελπισία θα τη διαδεχθεί μια δεύτερη χειρότερη και τότε να δούμε τι θα κάνουν, και τι θα έχει να μας πει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της σακατεμμένης - από δικά της σφάλματα - αριστεράς. Τι άλλο από λαθρεμπόριο, φονικά και ληστείες, απομένει να κάνουν οι απελπισμένοι του κοινοβουλευτικού (και ενσωματωμένου στο κεφάλαιο) εκπροσώπου της άλλοτε διαλάμψασας ανθρωπιστικής, αλλά λίαν απάνθρωπης, σοβιετοκρατίας;

Καλό θα ήταν αν, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, άνοιγε κανένα άλλο βιβλίο πέραν εκείνων που του υποδείχθηκαν και συστηματικά, πιθανολογώ, μελέτησε. Εκεί, μπορεί να ανακαλύψει ότι υπάρχουν οι λαθρέμποροι του πνεύματος και των ιδεών. Μάλιστα, αφθονούν επί των ημερών μας. Αυτοί ευθύνονται για τη μεταστροφή των απελπισμένων σε διεστραμμένους και αδίστακτους λαθραίους, που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα με τον ήχο του χρυσού νομίσματος.

Και κάτι ακόμη,
για το "αστροπελέκι" μας, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ κύριο Παφίλη.

"Επικατάρατος ο άνθρωπος, ος την ελπίδα έχει επ΄ άνθρωπον και στηρίζει σάρκα βραχίονος αυτού επ΄ αυτόν και από Κυρίου αποστή η καρδία αυτού".

Τα λόγια αυτά δεν τα έμαθε ποτέ ο κύριος Παφίλης. Και προσπαθεί να περιθάλψει τους απελπισμένους, με τις λαθραίες ιδέες ενός διεστραμμένου ανθρωπισμού : Της ανθρωπιάς του ανθρώπου!

Αυτοί που δολοφόνησαν πριν μερικές μέρες τους δυο εικοσάχρονους αστυνομικούς τι ήταν; Λαθραίοι ή απελπισμένοι;

Σε λάθος ασθενείς, με εισαγωγικά, έκανε τα ηλεκτροσόκ στις ψυχιατρικές κλινικές η ομάδα του σταλινισμού και το ίδιο κάνει σήμερα, με βελτιωμένες μεθόδους, η σοσιαλιστική συμμορία του κεφαλαίου αντάμα με το ενσωματωμένο απόκομμα του ΚΚΕ. Έτσι μου φαίνεται.
Από το Ρεσάλτο http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5458
Γράφει ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ


Το «αντιδόγμα» είναι και αυτό δόγμα: δόγμα εναντίον του «δόγματος»!

Το ίδιο και ο «αντιρατσισμός» είναι ρατσισμός: Ρατσισμός εναντίον του «ρατσισμού»!

Και τα δύο αυτά δόγματα (ρατσισμός-αντιρατσισμός) ανάγονται σε ιδεολογικό και πολιτικό θεώρημα ΠΑΝΤΑ από τις κυρίαρχες ελίτ της εξουσίας. Ιδιαίτερα σε εποχές κρίσεων και κοινωνικών αναστατώσεων τα ιδεολογήματα αυτά του μεγάλου κεφαλαίου και η ιμπεριαλιστική πολιτική αυτών των ιδεολογημάτων ανυψώνονται σε φρενοβλαβή, τρομοκρατική αυθάδεια.

Ο νεοταξικός, σήμερα, φασισμός έχει αναγάγει το ρατσισμό εναντίον του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός) σε κυρίαρχο ιδεολόγημα και τρομοκρατική φρενολογία.

Στη θέση του «ρατσισμού» τοποθετούνται οι κοινωνίες, τα έθνη και οι λαοί, ιδιαίτερα οι αγωνιστικές, λαϊκές εκδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος και της Νέας Τάξης.

Στη θέση του «αντιρατσισμού» βρίσκονται: Το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακό, τα καθεστώτα, τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της ηττημένης και ενσωματωμένης «αριστεράς».

Γίνεται φανερό ότι ο «αντιρατσισμός» είναι η πομπώδης ιδεολογική και πολιτική φρενοβλάβεια της Νέας Τάξης κατά των εθνών και των λαών της υφηλίου.

Είναι δηλαδή ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των ισχυρών και των οργάνων τους κατά των λαών, των Κινημάτων και των εθνικών και κοινωνικών τους υποστάσεων…

Στη Ελλάδα, ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΕΙ αυτή η ρατσιστική («αντιρατσιστική») μοχθηρία της Νέας Τάξης κατά του ελληνικού λαού και της εθνικής του ιστορικής συγκρότησης.

Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν ότι στο όνομα του «ρατσισμού» έχει κηρυχθεί ένας ανελέητος ρατσισμός («αντιρατσισμός») κατά του ελληνικού λαού, κατά της ιστορίας του και της εθνικής του υπόστασης…

Αυτή η «αντιρατσιστική» υστερία (ρατσισμός κατά της ελληνικής κοινωνίας) του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των επιδοτούμενων οργάνων του, σήμερα έχει ενταθεί:

α). Συστηματική, καθημερινή και διαρκώς παραληρηματική «αντιρατσιστική» πλύση εγκεφάλου από τις προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ) και τα επιτελεία των κομμάτων.

Με μπροστάρηδες τις ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς».

β). Άγρια και σκανδαλώδης οικονομική και πολιτική ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ των «δικτύων» και των «εστιών» του «αντιρατσισμού»

γ). Υπόθαλψη, ανοχή και ενθάρρυνση της αλλοδαπής αυθάδειας, βαρβαρότητας και του υστερικού φανατισμού τους.

Παράλληλα: Κατασκευή, οργάνωση και καθοδήγηση πλήθους αλλοδαπών «ομάδων κρούσης» και «συμμοριών».

δ). Τώρα επιχειρεί η κυβέρνηση να περάσει και τρόμο-νόμο για το «ρατσισμό και την ξενοφοβία» για να θωρακίσει ποινικά τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ του καθεστώτος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, των λαϊκών κινημάτων και της ελευθερίας του Λόγου!!!

ε). Τελευταίο ρατσιστικό καθεστωτικό κρούσμα «αντιρατσιστικό»: Μπήκαν φουριόζοι στο χορό και οι εργατοπατέρες.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεππές και ο γενικός της γραμματέας, Νίκος Παπαχρήστος, προκλητικότατα ζήτησαν από την υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου- Κάλερ να οργανώσουν συζητήσεις στα Σχολεία εναντίον του «ρατσισμού», στις 21 Μαρτίου!

Οι εργατοπατέρες, αυτά τα παράσιτα του καθεστώτος θέλουν να διδάξουν τον «αντιρατσισμό» στους μαθητές, δίχως να έχουν την ελαχίστη ευαισθησία να αποφανθούν και στους γονείς των μαθητών- θυμάτων τους.

Τώρα το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ δηλητήριο του καθεστώτος και της Νέας Τάξης, στο όνομα του «αντιρατσισμού» επιχειρείται να δοθεί, σε μεγαλύτερα δόσεις, και στους μαθητές.

Δίπλα στους εμπόρους ναρκωτικών που ανενόχλητοι πολιορκούν τα σχολεία, προστίθενται και οι εργατοπατέρες έμποροι της «αντιρατσιστικής» ηρωίνης…

Το γεγονός και μόνο ότι τα παράσιτα της καθεστωτικής συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, τα οποία έχουν διαλύσει τα πάντα στα Εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναλαμβάνουν το έργο της «αντιρατσιστικής» διαπαιδαγώγησης των μαθητών, λέει πολλά: Το πόσο καθεστωτικό είναι το εμπόριο του «αντιρατσισμού» και το πόσο τρέμουν την ελληνική κοινωνία, ώστε να κινητοποιούνται και οι εργατοπατέρες της ΟΛΜΕ (οι «μπράβοι» του καθεστώτος) για να μολύνουν τους μαθητές με τα νεοταξικά ναρκωτικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: