Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Ακόμη ένα χαστούκι ...


Θυμηθείτε τους και θαυμάστε τους. Ήταν οι σοσιαλιστές μας, αυτοί που μας τάϊσαν και "μαζί τα φάγαμε"

... από την πέννα του Ροβεσπιέρου (Ρεσάλτο) :

"Πότε και πού, ΕΝΤΟΣ του καπιταλισμού, οι διεθνείς σχέσεις καθορίζονται από το αμοιβαίο συμφέρον προς όφελος των λαών και όχι του κεφαλαίου;"

Αυτοί που υποδουλώνουν με τα δάνεια τους λαούς, συνεχίζω το ερώτημα, ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο ή για το πώς θα καταληστεύουν τους πάντες και τα πάντα για το δικό τους όφελος; Τι μας απαντούν οι άριστοι και καταξιωμένοι "σπιθιστές";

Διαβάστε τα παρακάτω.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5423

Ρεσάλτο : Ο «πατριωτισμός» του Μίκη
Γράφει ο Ροβεσπιέρος


Θα συμπληρώσουμε κάποια ακόμα χαρακτηριστικά αντιφατικά «σημεία» από την ομιλία του Μίκη.

Ο Μίκης από τη μια μίλησε για άρνηση πληρωμής «του απεχθούς χρέους»!!!

Από την άλλη ζήτησε να απαλλαγούμε από το χρέος με δάνεια από Ρωσία και Κίνα και με «δεκάδες κοινοπραξίες» εκμετάλλευσης του «πλούτου της χώρας»:

«Συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες δανείου με την Κίνα και τη Ρωσία, που να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε εντελώς από το υπέρογκο χρέος, όπως και οικονομικές συμφωνίες καθαρά αναπτυξιακού χαρακτήρα με τη δημιουργία δεκάδων κοινοπραξιών με σκοπό την εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας».

Το σημαντικό δεν είναι εδώ η καραμπινάτη αντίφαση του Μίκη, αλλά η ΟΥΣΙΑ των προτάσεων.

α). Προτείνει να αλλάξουμε ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο, με τη γνωστή θεωρητική άγνοια και πολιτική αφέλεια που τον χαρακτηρίζει, εκτός και αν εσκεμμένα το παίζει αφελής.

Πότε και πού ΕΝΤΟΣ του καπιταλισμού οι διεθνείς σχέσεις καθορίζονται από το αμοιβαίο συμφέρον προς όφελος των λαών και όχι του κεφαλαίου;

β). Αυτές οι «κοινοπραξίες της εκμετάλλευσης του πλούτου της χώρας» τι είναι ΑΝ ΟΧΙ συνεκμεταλλεύσεις των Ελλήνων και ξένων κεφαλαιοκρατών (του ισχυρού κεφαλαίου), σαν αυτή της «συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου» που σε άλλη ομιλία του μίλησε ο Μίκης;

Ο Μίκης επενδύει την πολιτική της κυβέρνησης των ανδρεικέλων με «ζαχαρωμένο χάπι».

Η κυβέρνηση πουλάει απευθείας στις διεθνείς μαφίες του χρήματος, ενώ ο Μίκης το ξεπούλημα το πλασάρει με μικτές επιχειρήσεις των κεφαλαιοκρατών αρπακτικών: Να φάνε και οι Έλληνες «νταβάδες»!!!

Η ΟΥΣΙΑ παραμένει η ίδια: Κυβέρνηση και Μίκης ΖΗΤΟΥΝ «εκμετάλλευση» και «αξιοποίηση» του δημόσιου πλούτου (για να απαλλαγούμε, δήθεν από το χρέος), αλλά με διαφορετικές «φόρμες» ξεπουλήματος!!!

Ο «πατριωτισμός» του Μίκη κινείται ΑΥΣΤΗΡΑ εντός των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ του κεφαλαίου, των διεθνών και εγχώριων νταβάδων.

Γι αυτό στην εκδήλωση της «Σπίθας» στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν ο Π. Ψωμιάδης, ο Σ. Κούβελας, ο Σ. Παπαθεμελής, ο Π. Εμφιετζόγλου και άλλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: