Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ

(1)(2)(3)
Φωτογραφίες από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Λαού των Αθηνών κατά της νεοταξικής αθεΐας, του ηλεκτρονικού φακελλώματος και της κάρτας του εξαπατημένου πολίτη.

Η παγκόσμια σημερινή πολιτική, που έχει έμβλημα τον ανθρωπισμό και διασαλπίζει την αιρετική αγαπολογία δια των θρησκευτικών ταγών, είναι η πολιτική της απάτης και της απάνθρωπης θρησκευτικότητας.

(4)(5)(6)
Ενδιαφέρονται δήθεν για τον άνθρωπο. Τον πετάνε όμως άνεργο στο δρόμο, οξύνουν τις εσωτερικές αντιθέσεις που υποβόσκουν εντός των κοινωνιών και άλλοτε του διεγείρουν τους άρπαγες γείτονες. Καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των ανθρώπων για να προκύψει έπειτα ο επιδιωκόμενος στόχος : Εξαρτήσεις και δάνεια, οικονομικές ενισχύσεις, ανοικοδομήσεις των δικών τους καταστροφών και πολλά άλλα, που δεν θα αποπληρωθούν ποτέ από εκείνους που θα αναλάβουν το ρόλο του εκσυγχρονιστή. Μόνο όταν η χρεωκοπημένη χώρα γίνει τραπουλόχαρτο στα εγκληματικά τους σχέδια - τα προτείνουν οι εγκάθετοι αχυράνθρωποι - θα φτιάξουν τα πράγματα.

(7)
Η αντίδραση που επίσημα έκανε την εμφάνισή της γεμίζοντας με περισσότερους από 15.000 ανθρώπους την Πλατεία Συντάγματος στις 6/2/2011, δεν πρέπει να μείνει μόνο εντός των συνόρων. Είναι μήνυμα αφυπνιστικό προς όλους. Μας χαλκεύουν δεσμά με τον ψεύτικο ανθρωπισμό τους, με την απατηλή αγάπη που μας υπόσχονται, με την ειρηνική τους συνύπαρξη και άλλες όμορφες κουβέντες. Έχουν το θράσος να μιλούν για σεβασμό, όντας ξεδιάντροποι και ασύδοτοι.

(8)

Όλα όσα κάνουν, είναι για να εγκαθιδρύσουν την κοινωνία των ονείρων τους, την κοινωνία του ελεγχόμενου παγκόσμιου πληθυσμού από μια σπείρα συνωμοτών και αδίστακτων δολοφόνων, όπου ο κάθε διαφωνών δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Θα υπάρχουν μόνο όσοι δέχονται τα ψεύτικα ανθρωπιστικά τους οράματα, από τα οποία δεν θα απουσιάζει η ευγονική : Οι ελεγχόμενες γεννήσεις, ο αξιοπρεπής θάνατος, οι μεταμοσχεύσεις και πλήθος άλλων, είναι μερικά δείγματα του τι μας ετοιμάζουν. Χρόνια η έμμισθη και εγκάθετη πνευματική τους διανόηση, προσκολλημένη στα οράματα των υποβολέων, φρόντισε να μας τα καταστήσει προσφιλή, οικεία και αναπόφευκτα.

(9)(10)
Αλλά ματαιοπονούν. Η αφύπνιση από τον επιβεβλημένο λήθαργο είναι ορατή και αυτό τους τρομάζει. Μη έχοντας άλλο να πουν, προαναγγέλλουν πολέμους. Άλλο δεν τους απέμεινε. Το έκαναν πάντα, θα το κάνουν και τώρα. Υπάρχει όμως η πείρα του παρελθόντος και άλλο να μας κοροϊδέψουν δεν μπορούν. Η αλήθεια δεν κρύβεται, τα καταχθόνια έργα τους τα βλέπουμε, τα δείχνουμε, τα φωνάζουμε : Η Θρησκεία θα τους τσακίσει, η Εκκλησία θα νικήσει, η Πίστη θα θριαμβεύσει.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φράση ότι Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, πολύ δαιμονικό και φασιστικό, μου φάνηκε κύριε Χριστοδουλίδη μου.
Τέτοια γράφουν μερικοί και παίρνουν δρόμο ευαίσθητα και σκεπτόμενα άτομα...έλεος δηλαδή...να προσέχετε...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"... και ο πεσών επί τον λίθον τούτον συνθλασθήσετσι. εφ΄ ον δ΄ αν πέση λικμήσει αυτόν", Μτ. κβ΄ 44.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ.

AΡXAIOΣ

Ανώνυμος είπε...

Η συνδιαλλαγή και οι αγάπες μας τελείωσαν. Τώρα θα μιλήσουμε όπως μίλαγαν οι πρόγονοί μας. Οπως λέει και στους ψαλμούς 'και έστι Φινεές και εξιλάσατο και εκόπασε η θραύσις' - ο Ισραηλιτικός λαός δεν θα γλύτωνε την περαιτέρω τιμωρία εάν δεν τιμωρούνταν ο ένοχος της παραπλάνησής τους στα είδωλα. Ξύπνησε, κύριοι μασόνοι. Ξύπνησε. Ποιος? Το ελληνικό αίμα.
Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

Μια ζώη οι αντίχρηστοι κουλτουριάριδες μιλούσαν
πιό ξύλινα και υποκριτικά και από τους πολιτικούς
πέσαν οι μάσκες ο κόσμος ξέρει την ταυτοτήτα σας
το χειρότερο είναι ότι ο Θεός ξέρει την σκέψη σας
ΨΑΛΜΟΣ 138 σύ συνηκας τούς διαλογισμούς μου από
μακρόθεν
Αυτό για τον 12:03
Οσο για σας κύριε Χριστοδουλίδη συνεχίστε και θα είμαστε μαζί σας σε κάθε αγώνα για τον ΘΕΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

Ανώνυμος είπε...

"...η Εκκλησία θα νικήσει, η Πίστη θα θριαμβεύσει."

Αυτό είναι σίγουρο! Εκείνο όμως που δεν ξέρω είναι εάν εμείς θα είμαστε μέσα στην Εκκλησία...

...η Πίστη θα θριαμβεύσει...

Η Εκκλησία πολεμούμενη νικά...αναδεινύει μάρτυρες!...
Εμείς θα είμαστε δεκτικοί της Χάρης του Θεού για μαρτύριο; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση φοβάμαι...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την ΠΑΡΕΑ εξάλλου και ο γέρος του Μωριά
με την προσευχή του στην Παναγιά οργάνωσε την παρέα για την επανάσταση στον κατακτητή.

ΦΟΙΤΗΤΗΣ