Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΣ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Μεταξύ άλλων τονίζει:

"Με επιστολές τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η Anti-Defamation League και η American Jewish Committee τόνισαν ότι "είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό να ακούγονται τέτοια λόγια από ένα θρησκευτικό ηγέτη."

΄Ωστε έτσι λοιπόν, έχουμε και τους θρησκευτικούς ηγέτες. Σε μας όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Αν αυτοί οι κύριοι έχουν τους δικούς τους θρησκευτικούς ΗΓΕΤΕΣ και θεωρούν το λαό τους άβουλο και άφωνο, για να τον χειραγωγούν όπως αυτοί ορίζουν, ας τους πληροφορήσει κάποιος ότι εδώ ηγετικό ρόλο έχει ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, δεν είναι ένα μάτσο από σάρκες, ένα κοπάδι, που όποιος θέλει πότε το στέλνει για σφάξιμο και άλλοτε του ζητά να προσκυνά τον (ή τους) ηγέτη του.

Αντισημίτης δεν είναι όποιος δεν προσκυνά το ολοκαύτωμα και την ηγεσία του, όπως δεν είναι αντίχριστος, όποιος δεν προσκυνά τη σταυροαναστάσιμη Αλήθεια και την ηγεσία της.

Όπως αυτοί έχουν την ηγεσία του ολοκαυτώματος, έχουμε κι εμείς την ηγεσία του ολοκαυτώματος μυριάδων αγίων. Αν αυτοί θέλουν να ανάβουν κεριά οι πολιτικοί ηγέτες στο δικό τους ολοκαύτωμα, εμείς δεν τους ζητάμε να κάνουν το ίδιο για το ολοκαύτωμα των δικών μας αγίων.

Όπως αυτοί έχουν τις δικές τους απόψεις για τη δική μας αλήθεια, έχουμε κι εμείς τις δικές μας απόψεις για τη δική τους αλήθεια. Όχι να μας απειλούν με φυλακίσεις και δεν ξέρω τι άλλο, αν δεν δεχόμαστε την προσκύνηση του ολοκαυτώματος και του σιωνιστικού τους οράματος.

Για να ξέρουμε δηλαδή τι μας γίνεται και τι ζητάμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλοι όσοι διαθέτουν 5 δράμια μυαλό, το γνωρίζουν ότι το ολοκαύτωμα είναι σιωνιστική φάμπρικα ψεύδους , για να εισπράττουν χρήματα και τιμή που δεν τους ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ... ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ? ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΜΟΥ ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΧΛΗΔΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ... ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ....