Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


Το φετινό "Νόμπελ Ειρήνης" δόθηκε σε ένα Κινέζο βιολιστή, τον Liu Xiaobo, στον οποίο η Κίνα δεν του επέτρεψε να παραλάβει. Δεν του έδωσε την άδεια να πάει στη Νορβηγία. Σε αντίθεση με άλλους, όπως, ας πούμε, ο κύριος Κίσσινγκερ, που κι αυτός βραβεύτηκε για την Ειρήνη.

Η είδηση καταχωρήθηκε καθώς θα τη διαβάσετε παρακάτω. Αλλά και με το διάκοσμο αυτό :

"Η Κίνα γίνεται πλεόν η μόνη χώρα μαζί με την χιτλερική Γερμανία που δεν επετρεψε σε βραβευμένο με Nobel να παραλάβει το βραβείο του".

Και να, τώρα, η είδηση :

"Το Πεκίνο θορυβημένο εδώ και καιρό από την ανακοίνωση της βράβευσης του Κινέζου συγγραφέα, κριτικού και καθηγητή, κρατάει όμηρο τη γυναίκα του, έχει υπό παρακολούθηση όλους τους συγγενείς του και κατηγορεί την Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ ότι με την κίνηση της αυτή επιτέθηκε εναντίον του Κινεζικου πολιτευματος. Από την μεριά της η επιτροπή απαντά δια στόματος του προέδρου της δήλωσε ότι "η βράβευση αυτή δεν είναι εναντίον της Κινας αλλά υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου".

Αλλά και το σχόλιο :

Το γνωστό τέχνασμα των Δυτικών διαφθορέων και διαστροφέων. Φυσικά, δεν είναι καλύτερη η Κίνα, δεν ψεύδεται όμως τόσο ασύστολα και δεν υποκρίνεται.

Όλα για την ελευθερία, όλα για τη δημοκρατία, του ελεγχόμενου "ορνιθώνα". Τα κοτόπουλα σιτίζονται με το σιταράκι made in terrorism, στο φυσικό περιβάλλον (υποτίθεται) της πράσινης ανάπτυξης. Σε λίγο καιρό ο free world θα ανακαλύψει ακόμη ένα Σαντάμ Χουσεΐν, κάποιες θερμοκοιτίδες νεοογνών όπου γίνονται πειράματα και άλλα διάφορα.

Καθόλου δεν τους ενοχλεί ότι παραλαμβάνουν όργανα από θανατοποινίτες, που εκτελούνται δια σφαιριδίου στον εγκέφαλο και τα όργανά τους δίνουν ζωή σ΄ αυτή τη δημοκρατία (τη Δυτική) του εγκλήματος και την ελευθερία της προστυχιάς
.

Από το ksipnistere

Ένθετο

Φυσικά ο Liu Xiaobo δεν είναι βιολιστής. Βιολιστής ήταν ένας άλλος Κινέζος, ονόματι Mo Li Hua, που έπαιξε στο βιολί ένα ρομαντικό κινεζικό κομμάτι εν τη απουσία του βραβευμένου υψηλού απόντα, κατά τις προσταγές του συνθήματος : "Ο πολιτισμός ενώνει".

Αυτά προς άρσιν παρεξηγήσεως από την έλλειψη των εισαγωγικών στο "βιολιστής"

Η φωτογραφία από το ιστολόγιο Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: