Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Η Πλανηταρχία

Το κατωτέρω από το ιστολόγιο ΜΙΚΡΑ ΔΟΚΙΜΙΑ - αναδημοσίευση από ASSOS - του κυρίου Μ. Λαγκουβάρδου.

"Μην προσπαθείς να νικήσεις έναν μ..."

106(Finisterra/Galicia

Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφηκε από το κανάλι 106(Finisterra/Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.

Ισπανοί: Εδώ Α-853, για να αποφύγετε τη σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.

Αμερικανοί: Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί: Αρνητικό! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί: Την υπόδειξη σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δε θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: ( με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους US Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δύο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε κι αλλάξτε πορεία.

Ισπανοί: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δύο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δύο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial De La Coruna. Σας ομιλούμε από το φάρο με αριθμό Α-853 των ακτών Finisterra Galicia και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γαμημένες απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γαμημένου σκάφου σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: Ο.Κ. κατανοητό, ευχαριστούμε.

Συμπέρασμα: "Μην προσπαθείς να νικήσεις έναν μαλάκα ή μία μαλάκo. Είναι ανίκητος - ανίκητη !!!" ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

Σχόλιο αντιγραφέα

Στα χέρια αυτών των ανθρώπων, που χειρίζονται φονικότατα μέσα μαζικής καταστροφής, κρέμεται η τύχη του πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: