Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Η «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας…


Η φωτογραφία και όσα ακολουθούν από το ιστολόγιο "Ρεσάλτο"

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία και στην πολιτική συμβαίνει και στην Εκκλησία: Όταν το σώμα του Ορθόδοξου κλήρου δεν αντιστέκεται ή παρεμβαίνει σπασμωδικά, σκόρπια και ασυντόνιστα, τότε, η κατάσταση αυτή γίνεται δύναμη της Εκκλησιαστικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Το ίδιο: Όσο η εξουσία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας αποξενώνεται από το «λαό» της Ορθοδοξίας και από τις «ΙΔΕΕΣ» της, τόσο και πιο αυταρχική, δεσποτική και επιθετική θα γίνεται.

Η νεοταξική φρενοβλάβεια στο πολιτικό πεδίο συμπληρώνεται συμμετρικά και στο εκκλησιαστικό πεδίο, με την «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας: Στον αυταρχισμό και την αλαζονική αυθάδεια των οικουμενιστών και των ποικίλων «ανδρεικέλων» της υπονόμευσης και ισοπέδωσης της Ορθοδοξίας.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Η σημερινή ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από τις κεφαλές της μέχρι τα οργανωμένα «δίκτυα» αυτών των κεφαλών (οικουμενιστές, παπικοί και λοιποί) ΕΙΝΑΙ Το σύμμετρο της σημερινής κυβέρνησης των γενιτσάρων της πλανητικής νέας τάξης.

Οι πολιτικοί «πράκτορες» του παγκοσμιοποιημένου χρηματιστηριακού ολοκληρωτισμού (τα κυβερνητικά ανδρείκελα και όχι μόνο) επιτίθενται με ασυνήθιστη αγριότητα και κυνισμό, αλλά και με πρωτοφανή πώρωση αυθάδειας, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, ισοπεδώνοντας κάθε κοινωνικό, ιστορικό και εθνικό ιστό.

Με την ίδια πώρωση αυθάδειας, κυνισμού και αγριότητας επιτίθενται και οι «πράκτορες» της παγκοσμιοποίησης στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας: Εδώ οι γενίτσαροι της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της (Νέα Τάξη) εμφανίζονται με το εκκλησιαστικό σύμμετρο του οικουμενισμού και του παπισμού.

Την ίδια νεοταξική φρενοβλάβεια που ζούμε σε πολιτικό επίπεδο βιώνουμε και στο Εκκλησιαστικό επίπεδο:

Οι Οικουμενιστές και οι «πράκτορες» του κράτους του Βατικανού (το κράτος της Νέας Τάξης στην εκκλησιαστική του φόρμα) κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Ορθοδοξίας με την ίδια αυταρχική αλαζονεία και «φασιστική» ωμότητα των ανδρεικέλων της κυβέρνησης και των μηχανισμών του νεοταξικού καθεστώτος.

α). Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλογεί με κάθε ευκαιρία τον πλανητικό ιμπεριαλισμό και την νεοταξική αυτοκρατορία. Μέχρι και φωτογραφίες με το έμβλημα της Coca-Cola δεν διστάζει να βγάλει. Ταυτόχρονα απειλεί κάθε Ορθόδοξη φωνή και κάθε Αντίσταση εναντίον του Οικουμενισμού…
β). Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευλογεί την κατοχική κυβέρνηση και συναγελάζεται με τα ανδρείκελα της διεθνούς μαφίας του χρήματος.

Η Ελλάδα σπαράζει από τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση των δωσίλογων, αποεθνοποιείται από τις εισβολές και νομιμοποιήσεις εκατομμυρίων αλλοδαπών, το Ορθόδοξο ποίμνιο εξαθλιώνεται και εξοντώνεται ανηλεώς, φασιστικές αλυσίδες οργουελικού εφιάλτη ετοιμάζονται να περαστούν γύρω από το σώμα του λαού (Κάρτα του Πολίτη κ.λπ) και ο Ιερώνυμος όχι μόνο σιωπά, αλλά και ευλογεί όλες αυτές τις συμφορές με τη στήριξη που παρέχει στην κυβέρνηση, αλλά και με τις απειλητικές νότες που εκτοξεύει εναντίον των κληρικών που θεωρούν το «κλείδωμα» του στόματος ΣΥΝΕΝΟΧΗ… γ). Ο Αρχιοικουμενιστής Ζηζιούλας οργιάζει ανενόχλητος και με αυθάδεια αχαλίνωτη.

δ). Η σχιζοφρενική χυδαιότητα, αλλά και ο θηριώδης τραμπουκισμός του Μεσσηνίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο: Σκανδαλίζει και εξοργίζει και εκείνους που έχουν ατσαλένια νεύρα,, ακόμα και τους πλέον αδιάφορους…

ε). Ο θιασώτης των παγανιστικών εκδηλώσεων, Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως, παραδίδει μαθήματα χυδαίου χλευασμού και απειλών εναντίον κάθε κληρικού και μη κληρικού που τόλμησε να ασκήσει κριτική στις παγανιστικές του τελετές. Τους αποκαλεί «μαντρόσκυλους» (sic) του ορθού δόγματος.

Τέτοιος δεσποτικός κυνισμός και τέτοια εξουσιαστική πώρωση «μπράβου» ή «γενίτσαρου»…

στ). Ο Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος προβαίνει αυθαίρετα σε μετάφραση της θείας Λειτουργίας και των ύμνων, σε χειροτονίες «Μπέηδων»…

ζ). Ο Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος «καρατόμησε» στραταρχικά, για ένα μήνα, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης (συνυποψήφιό του), επειδή μετέβη στο Άγιον Όρος!!!

Αυτά είναι μόνο κάποια σημειολογικά «γεγονότα» που καταγράφουν περίτρανα, αλλά και κραυγαλέα, τούτο: Ότι οι «πράκτορες» στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας κλιμακώνουν, εντείνουν τις άγριες και δόλιες υπονομευτικές επιθέσεις τους εναντίον της Ορθοδοξίας και των Ορθόδοξων κληρικών…

Ο πόλεμος αγριεύει. Οι εσωτερικές δυνάμεις της άλωσης της Ορθοδοξίας επιτίθενται πλέον απροκάλυπτα και βάρβαρα, συμπληρώνοντας συμμετρικά τον εξοντωτικό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι μηχανισμοί της Νέας Εποχής, τα ανδρείκελά της και τα πολύχρωμα «όργανά» της εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ…

Όσο το Ορθόδοξο σώμα παραμένει αδρανές ή επεισοδιακά, σπασμωδικά και ασυντόνιστα «εξεγερμένο», ΤΟΣΟ και πιο εύκολη θα γίνεται η δουλειά των υπονομευτών της Ορθοδοξίας και τόσο πιο τραμπούκοι θα γίνονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: