Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ


Μάθαμε ότι στη Σερβία "άρχισαν να προσεύχονται". Γιατί; Διότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εύρε σύννομη την ανακύρηξη του Κοσόβου σε κράτος. Πώς έγινε αυτό, η αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσόβου, είναι άλλη ιστορία με την οποία δεν ασχολήθηκε το ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο Δικαστήριο, από την ελεεινή αυλή των συνωμοτών της νέας αυτοκρατορίας.

Προσευχές λοιπόν! Αλλά ποιοί προσεύχονται; Αυτοί που προσκυνούν τη Νέα Τάξη και την παγκοσμιοποίηση της ONE WORLD GOVERNMENT; Και περιμένουν να εισακουσθούν!!

Όποιος δεν καταγγέλλει τα καταχθόνια έργα τους, που εξαναγκάζουν τους λαούς σε λιμοκτονία και πτώχευση, που δολοφονούν αδιάκριτα και σπέρνουν άπειρα άλλα δεινά στην ανθρωπότητα, καλά θα κάνει να στρέψει αλλού τις προσευχές του και όχι στον άγιο Θεό. Κάρβουνα αναμμένα βάζει στο κεφάλι του τα οποία, ούτως ή άλλως, δέχθηκε άλλοι να του τα βάλουν. Και να τα ανάψουν.

Δεν υπάρχουν πολλές ή άλλες, εναλλακτικές λύσεις. Ούτε και προσευχές παρέα με τον πάπα και την προτεσταντική - και την υπόλοιπη (...) - συντροφιά του.

Ένας είναι ο δρόμος της άνωθεν βοήθειας : Μετάνοια και ομολογία του βρόμικου, εξόχως απάνθρωπου και αντίχριστου πολιτικού σκηνικού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (New World Order).

Αλλά και κάτι ακόμη, για αυτή την νέα αλαζονική αυτοκρατορία του χρήματος που βιώνουμε όλοι σήμερα. Ας μην ξεχνά - και οι προσευχόμενοι βέβαια - ότι οι αυλικές συνωμοσίες ήταν αυτές που διέβρωσαν και έφθειραν το Βυζάντιο. Η σπείρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οδηγεί την αυτοκρατορία τους με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση. Όση δύναμη ισχύος κι αν έχουν, θα γίνουν ερείπια και στάχτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: