Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Η ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
Δίνω τον ανωτέρω σύνδεσμο για να καταλάβουμε με ποιούς δημοκράτες και ποια δικαιοσύνη έχουμε - και θα έχουμε στο εξής - να κάνουμε. Δεν το βλέπω να γράφουμε στα μπλόγκ για πολύ ακόμη. Θα βγάλουν κανένα ειδικό νόμο (περί πολιτκής ορθότητας) και αν τον παραβαίνουμε, θα πληρώνουμε χοντρό πρόστιμο (θα μας κόβουν και τον ενδέκατο μισθό).

Διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο από το ΡΕΣΑΛΤΟ, που σε λίγο θα το ξανακάνουν στάχτη.

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Χριστοδουλίδη,
που γίνονται ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Eleos me aftes tis foto..
Bale xristiane kana leloudi...prwtomagia kshmerwnei...