Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Έρχεται η Κοπεγχάγη


"Αν για τη Δύση οι κλιματικές αλλαγές είναι ακόμη κάτι μάλλον θεωρητικό, το τίμημα που πληρώνει η Μαδαγασκάρη είναι μεγάλο. Σύμφωνα με τη Unicef, 31.000 μωρά πεθαίνουν στο νησί κάθε χρόνο, 80 παιδιά, οκτώ γυναίκες την ημέρα. Άλλα 250.000 παιδιά είναι θύματα υποσιτισμού."

Αυτά και άλλα έγραφε ένας επιφυλλιδογράφος σε εφημερίδα που απευθύνεται στους "πολίτες του πλανήτη γη":(http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4549515) και κατέληγε: "Έρχεται και η Κοπεγχάγη, δεν μπορεί, όλοι θα ακούσουν με προσοχή τον αντιπρόσωπο της Μαδαγασκάρης."

Σωστά, όλοι θα τον ακούσουν. Τόσα παιδιά να πεθαίνουν κάθε χρόνο και θα μείνουμε ασυγκίνητοι; Τι είμαστε, ο Ηρώδης; Ε, όχι!
Με κάτι τέτοια μας παραμυθιάζουν για να μας κλέψουν με τη συγκατάθεσή μας. Το μόνο φυσικό αγαθό που διατίθεται δωρεάν είναι το οξυγόνο και ο αέρας που αναπνέουμε. Αλλά, μολύνθηκε!!! Κάτι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να τον καθαρίσουμε, να μας τον καθαρίσουν δηλαδή. Πράσινη τεχνολογία λοιπόν και φέρτε τα λεφτά σε μας. Θα σας προμηθεύσουμε - και θα σας προστατεύσουμε με - την πράσινη βιοτεχνολογία, που εμείς μόνο φτιάχνουμε και την εμπορευόμαστε.
Όλοι θα ακούσουμε (ακούσουν) με προσοχή τον αντιπρόσωπο της Μαγαδασκάρης και θα αδειάσουμε τα ταμεία για να πάρουμε δάνεια. Αλλά θα βάλουμε και νέους φόρους στα "υποζύγια", τους εγχώριους ιθαγενείς των 700 ευρώ, για να έχουν καθαρό αέρα να αναπνέουν. Ο αέρας μολύνθηκε, το οξυγόνο που ανασένουμε δεν φορολογείτε. Καιρός να φορολογήσουμε κι αυτό το φυσικό αγαθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: