Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

Για το καλό μαςΛΟΝΔΙΝΟ Oμάδα βρετανών ερευνητών αναπτύσσει ένα τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και μπορεί να μεταδίδει τις σκέψεις του ανθρώπου ώστε να μπορεί να ελέγχει με τη σκέψη ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές κ.λπ.) ενώ για άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχει χρησιμότητα για να μπορούν να κινούν με τη σκέψη τα (ηλεκτρικά) αμαξίδιά τους.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε άτομα με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας ή με σοβαρά προβλήματα στην κίνησή τους. Το σύστημά μας θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή με τη σκέψη τους. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε αυτόν τον τομέα και έχουν παρουσιαστεί κάποια τηλεπαθητικά συστήματα, όλα όμως κάνουν χρήση καλωδίων τα οποία τα συνδέουν με τις συσκευές που πρέπει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Το δικό μας σύστημα είναι το πρώτο που λειτουργεί ασύρματα και έτσι είναι πιο ασφαλές αλλά και αποδοτικό» δήλωσε στην «Daily Μail» ο καθηγητής Τζον Σπράτλεϊ, επικεφαλής της ομάδας.

Σχόλιο:
Θα βγούν και θα μας πουν,ύστερα,ότι όλα γίνονται για το καλό μας.Δέστε τι γράφουν: Θα βοηθήσουμε άτομα με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας ή με σοβαρά προβλήματα στην κίνηση! Ποιός θα το περίμενε,ότι η επιστήμη δεν θα έκανε κι αυτό το θαύμα!! Το επόμενο που μας ετοιμάζει, είναι ο άνθρωπος που θα βγεί από την τεχνητή μήτρα, ωάριο και σπέρμα τεχνητό.

Το έχουν κάνει στο παρελθόν αλλά με διασταυρώσεις από "υλικό" άλλου είδους. Ήταν το περίφημο συμβάν των εργαστηρίων Ρόζγουελ, κάπου εκεί στα τέλη του 1940. Το είχαν αφήσει να διαρρεύσει ως "συνάντηση" με εξωγήινα όντα. Μετά από 50 τόσα χρόνια, μας έδειξαν "σε αποκλειστικότητα" τους παθολογοανατόμους να κάνουν ανατομές σε αυτά τα "εξωγήινα". Δεν ήταν άλλο τίποτα από "όντα" που σχημάτισαν τα εργαστήρια Ρόζγουελ.

Ποιος είναι σε θέση να ξέρει τι θανατηφόρα μικρόβια και ιοί προέκυψαν μετά από αυτά; Να την χαίρονται την επιστήμη τους αυτοί οι εργολάβοι του θανάτου.

Πηγή : http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=286651&dt=04/09/2009

(Η φωτογραφία επειδή γράφω για εξωγήινα παραμύθια)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενας φίλος μου που ασχολείται πολύ με τα θέματα του εγκεφάλου μου έλεγε ότι με αυτά τα τσιπάκια έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν και στην συχνότητα που λειτουργεί ο εγκέφαλος, υποβάλλοντας στον εγκέφαλο τις σκέψεις που επιθυμούν οι εκ του μακρόθεν ελέγχοντες τη λειτουργία του τσιπακιού.
Αν αυτό είναι το προφητευθέν χάραγμα που θα πάρουμε ή στο μέτωπο ή στο χέρι, το κακό θα είναι μη αναστρέψιμο διότι οι λαμβάνοντες δεν θα ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ..

Cummulus είπε...

Οπου ακούω για "κάτι" ότι είναι για το "καλό μου" πάντα κουμπώνομαι.